2011-08-13 20:39
Witam, próbuję na stronie http://www.obrazyolejne.com.pl/shop/ zrobić na górze nivoslider, zmodyfikowałem page.tpl i dodałem w nagłówku wpis <script type="text/javascript"> $(window).load(function() { $('#slider').nivoSlider(); }); </script> natomiast po sparsowaniu w kodzie HTML strony pozostało tylko: <script type="text/javascript"> ow).load(function() { ider').nivoSlider(); }); </script> i slider nie działa poprawnie, proszę o pomoc, w jaki sposób zapisać wywołanie tego slidera, przeszukiwałam forum ale nie mogę znaleźć rozwiązania Pozdrawiam Aga
» Quick.Cart v1.x Aga 2011-08-15 06:33
Użyj jQury w noConflict(); żeby pozbyć się dolara Wywołaj funkcje w container.tpl
2011-08-17 15:31
Dziękuję za sugestie, zrobiłam tak <script type="text/javascript"> jQuery.noConflict(); jQuery(window).load(function() { jQuery('#slider').nivoSlider(); }); </script> i działa :) dzięki za pomoc
Aga 2011-10-06 14:54
witam, chciałam poprosić o jasną instrukcję - po kolei co gdzie mam umieścić, żeby też móc korzystać z tego narzędzia pozdrawiam G (v.3.1)
pracowniaogrodnicza.pl 2011-11-19 21:16
Podejrzewam że taka informacja kosztuje 60 zeta + VAT.lol
2011-11-19 21:37
Niekoniecznie tak drogo. Wystarczy spędzić parę/naście godzin przed komputerem. Poszukać w sieci, popróbować podanych tam przykładów, dopasować do swoich wymogów i po... kilku/nastu dniach i długich wieczorach masz to za darmo.
strzelectwo.kimla.de