Pomyślałem, iż wielu właścicieli sklepów chciałoby wiedzieć, jakiego produktu brakuje w sklepie oraz czego najczęściej poszukiwali odwiedzający klienci. Niewiele wiem o programowaniu w PHP, dlatego szukam pomocy na forum. Może ktoś będzie potrafił dopisać prostą funkcję sklepikowi. Najprościej dopisywać do pliku każde słowo z pola SZUKAJ jednocześnie z użyciem klawisza "SZUKAJ". Ideałem było by uzyskiwanie statystyk w zakładce administratora. Jeśli ktoś wie jak to zrobić i zechce to opublikować, proszę o pomoc.
napisałem sobie takiego plugina zapisu szukanych wyrażeń z jednoczesnym rozszerzeniem funkcji szukaj. (and -- or) http://skupienie.kimla.de górny guzik ---> or (z wpisanych wyrazów którykolwiek ma być w szukanym opisie) dolny guzik ---> and (wszystkie wpisane wyrazy muszą być w szukanym opisie)
boboo, ja w tym sklepie widzę sporo przemyślanych dodatków. Brawo za umiejętności. Wiele pracy i umiejętności poświęciłeś. Czy podzielisz się uproszczoną wersją zapisu szukanych wyrażeń ? Moim marzeniem jest tylko zapis do pliku bez opcji (and -- or).