Witam. Używam darmowego QC 3.7 + jakaś skórka pobrana z tej strony + lang=pl. Mam problem z meta tagami html z nagłówka (title, keywords itp.). W panelu admina / konfiguracja wszystko poustawiałem wg. potrzeb, zapisałem (zauważyłem, że dane te zapisały się w pliku config/lang_pl.php), jednak na stronie głównej index.php gdy podejrzę źródło to i tak wyświetlają się jakieś domyślne tagi po łacinie.
<head> <title>Nam elementum - XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <meta name="Language" content="pl" /> <meta name="Description" content="Sed imperdiet placerat quam. Pellentesque ut ipsum. Nulla elementum, nisl in pellentesque condimentum, ligula nisi nonummy augue, sit amet ornare tellus libero sed risus" /> <meta name="Keywords" content="Suspendisse mauris enim, semper feugiat, auctor placerat, sodales eu, felis" /> <meta name="Author" content="OpenSolution.org" />
Gdzie tylko XXXXXXXXXXXXXXXXXX wyświetlany jest poprawnie. Nie mogę znalezc pliku, z którego pobierane są owe dane (znaczniki title, keywords itp.) Google przez to wyświetla mi głupoty.
W poszczególnych podstronach/produktach można ustawić oddzielne meta tagi (zakładka SEO po prawej stronie) i to tam będziesz miał wstawione jakieś domyślne 'łacińskie znaki'.