Zrobiłam sobie podkategorię promocje. Wyświetla mi standardowo miniaturki a pod każdą Cena: 00,00zł. Czy można jakoś dopasować pliki, żeby dla tej konkretnej podstrony wyświetlało Nowa cena: 00,00zł ?
valkiria - Każdy produkt ma opcję "dostepność produktu" Jeżeli z niej nie korzystasz to można ją wykorzystać wstawiając informacje typu "Nowa cena: 99,99 zł" W projekcie musisz zmienić położenie zmiennej $lang['Product_available'] i odpowiednio dopasować style.
Hmm, żeby tak zrobić i tak musiałabym zmienić pole Cena na Stara Cena żeby to miało ręce i nogi. A poza tym wykorzystuję pole dostępność. A czy dużo roboty zajęłoby zrobienie nowego pola kopiując i redagując istniejącą zmienną "dostępność produktu" (wyświetlanego poniżej), które również występowało by w panelu admina?
valkiria - Czy nadajesz produktom indywidualne słowa kluczowe? Jeżeli nie, to masz kolejnego kandydata do wykorzystania. A jeżeli chodzi o tworzenie dodatkowych zmiennych w bazie to przyjrzyj się np. plikowi db/pl_products.def.php Zajrzyj tez tu http://opensolution.org/Quick.Cart/docs/?id=db
Opisywana kolejna zmienna do wykorzystania to $aData[sMetaKeywords] Potem jakis warunek typu "jeśli id strony =x to cena = wybrana zmienna" Czy to wystarczy? Nie wiem. Nie sprawdzałem.