Problem pod ie: nie działa "Zobacz wszystkie"

promiteusz

2010-12-20 12:49

Problem polega na tym, że po kliknięciu na "Zobacz wszystkie" nie pojawiają się żadne produkty. Przypuszczam, że z tego powodu nie wyświetlają się żadne produkty w danej kategorii, w której jest mniej produktów niż zdefiniowana ilość na stronę, czyli note bene wyświetlane powinny być wszystkie.

Problem występuje pod ie 7 i starsze,
w tym sklepie: http://esigg.pl

Dziwna sprawa, bo problem teoretycznie leży po stronie php, więc pod każdą przeglądarką powinno działać tak samo. Ponadto sklep oryginalny, bez przeróbek działa poprawnie, a nie przypominam sobie poważniejszych ingerencji w tych okolicach.

Czy ktoś ma jakieś pomysły?

Pozdrawiam.

» Quick.Cart v3.x

Makaron

2010-12-20 16:19

Zauważ, że w źródle strony są wszystkie produkty. Problem będzie związany z niedomknięciem jakiegoś znacznika html (modyfikacje szablonu) bądź innym tego typu błędem. Najlepiej przekopiować sobie całe źródło do jakiegoś edytora kolorującego składnie i przeglądnięcie go i sprawdzenie pod tym kątem.

Mak-Web.pl - Modyfikacje skryptów Q.Cart i Q.Cms

promiteusz

2010-12-20 17:50

Udało się! Zapomniałem, że zmieniałem w szablonie kontener produktu z <li> na <div>, ale nie zmieniłem znacznika przy liście stron. A nie miałem jak sprawdzić źródła w ie7 bo pracuje na okrojonym symulatorze. :)

Dzięki i pozdrawiam!

Do góry
o nas | kontakt