Mam bardzo poważny problem na wstępie podam adres sklepu www.mowitos.info, chciałbym także dodać że sklep nie był edytowany i jest w postaci oryginalnej po za skórką.
A więc po kolei, cały sklep ładnie funkcjonował aż tu nagle tydzień temu podczas dodawania produktu produkt nie zostaje dodany to znaczy przy podglądzie widnieje tylko cena 0.00 a reszta pól pusta sprawdzam plik z danymi i tam rzeczywiście tylko $$$0.00$$ tak jak by żadne dane nie zostały przesłane a cena mimo że była wpisana z automatu wstawia 0.00. Tak samo dzieje się przy edycji produktu zmieniam tylko cenę lub dostępność a tu wszystkie pola się kasują. Dodam że plik z danymi zajmuje ok 0,98 mb więc chyba nie tak dużo żeby go php nie obsłużyło.
Proszę o jak najszybszą odpowiedz gdzie leży problem bo nie wiem jak działać dalej czy męczyć hosting czy tez samemu walić głową w klawiaturę
Napisałem do hostingu (hostings.pl) i opisałem mój problem, coś musieli robić bo teraz zamiast nie dodawania produktu praser wyrzuca mi taki błąd podczas dodawania produktu:
Notice: Undefined index: fPrice in /home/mowitos/domains/mowitos.info/public_html/core/products-admin.php on line 164
Notice: Undefined index: sDescriptionShort in /home/mowitos/domains/mowitos.info/public_html/libraries/Trash.php on line 142
Notice: Undefined index: sDescriptionFull in /home/mowitos/domains/mowitos.info/public_html/libraries/Trash.php on line 142
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mowitos/domains/mowitos.info/public_html/core/products-admin.php:164) in /home/mowitos/domains/mowitos.info/public_html/actions_admin/products.php on line 19