Produkty nie dodają się do pliku

bartosz.wieczorek

2010-10-19 12:33

Witam,

Mam bardzo poważny problem na wstępie podam adres sklepu www.mowitos.info, chciałbym także dodać że sklep nie był edytowany i jest w postaci oryginalnej po za skórką.

A więc po kolei, cały sklep ładnie funkcjonował aż tu nagle tydzień temu podczas dodawania produktu produkt nie zostaje dodany to znaczy przy podglądzie widnieje tylko cena 0.00 a reszta pól pusta sprawdzam plik z danymi i tam rzeczywiście tylko $$$0.00$$ tak jak by żadne dane nie zostały przesłane a cena mimo że była wpisana z automatu wstawia 0.00. Tak samo dzieje się przy edycji produktu zmieniam tylko cenę lub dostępność a tu wszystkie pola się kasują. Dodam że plik z danymi zajmuje ok 0,98 mb więc chyba nie tak dużo żeby go php nie obsłużyło.

Proszę o jak najszybszą odpowiedz gdzie leży problem bo nie wiem jak działać dalej czy męczyć hosting czy tez samemu walić głową w klawiaturę

» Quick.Cart v3.x

remek

2010-10-19 14:20

Jeśli system dział bez problemu a nagle przestał działać to raczej wina hostingu.
A gdzie masz wykupiony hosting?

PS: Masz odpowiednie prawa przypisane do katalogów i ich plików?
http://opensolution.org/Quick.Cart/docs/?id=requirements

MasterOs.net - kompleksowe wykonywanie stron

Makaron

2010-10-19 14:21

Spróbuj wyłączyć opcję "Wyświetl pliki na serwerze w formularzu". Na niektórych serwerach powoduje ona właśnie tego typu problemy.

Mak-Web.pl - Modyfikacje skryptów Q.Cart i Q.Cms

bartosz.wieczorek

2010-10-19 16:40

Napisałem do hostingu (hostings.pl) i opisałem mój problem, coś musieli robić bo teraz zamiast nie dodawania produktu praser wyrzuca mi taki błąd podczas dodawania produktu:

Notice: Undefined index: fPrice in /home/mowitos/domains/mowitos.info/public_html/core/products-admin.php on line 164

Notice: Undefined index: sDescriptionShort in /home/mowitos/domains/mowitos.info/public_html/libraries/Trash.php on line 142

Notice: Undefined index: sDescriptionFull in /home/mowitos/domains/mowitos.info/public_html/libraries/Trash.php on line 142

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mowitos/domains/mowitos.info/public_html/core/products-admin.php:164) in /home/mowitos/domains/mowitos.info/public_html/actions_admin/products.php on line 19

Do góry
o nas | kontakt