Problem z pojawiającym się słowem

cooleczka

2010-07-21 15:24

W menu 2, dodałam stronę Ciekawostki, a w niej cztery podstrony jednak, gdy klikam na którąś z nich to w menu 2 w lewym dolnym rogu pojawia się napis Ciekawostki, jak go usunąć i czemu wyskakuje ?

» Quick.Cart v2.x

Makaron

2010-07-21 16:14

Było 12039182093123 razy na forum. Edytuj plik templates/container.tpl i usuń linię:

<div id="navipath">$sPagesTree</div>

Mak-Web.pl - Modyfikacje skryptów Q.Cart i Q.Cms

cooleczka

2010-07-22 19:59

Sorry, może powinniście pomyśleć o lepszym systemie wyszukiwania, bo trudno przejrzeć wszystkie posty. Mimo to doceniam, że znów chcieliście odpowiedzieć. Dziękuję za pomoc.

boboo

2010-07-22 21:12

Nie jestem developerem QC, ale takie słowa:
"Sorry, może powinniście pomyśleć o lepszym systemie wyszukiwania, bo trudno przejrzeć wszystkie posty."
świadczą tylko o totalnie roszczeniowym nastawieniu do życia.

A może to ty powinnaś pomyśleć o inteligentniejszym wyborze słów-kluczy przy używaniu funkcji "szukaj"?
To ty chcesz pomocy, więc "bo trudno przejrzeć wszystkie posty" jest twoim problemem i lenistwem.
Na tacy - i to srebrnej - podać trzeba.
Choć i tak dobrze, że podziękowałaś Makaronowi.

http://skupienie.kimla.de/

cooleczka

2010-07-24 10:58

A ty co obrońca uciśnionych ? Poza tym nie wyłapałeś kontekstu słowo sorry miało znaczyć, że przepraszam za zawracanie głowy skoro ten temat już był podjęty. Sugestia dotycząca lepszego systemu wyszukiwania miała na celu ograniczenie pojawiających się tych samych zapytań (nie tylko z mojej strony) np. podział na kategorie.

Nie podoba mi się, że nie znając mnie oceniasz moją osobę jako leniwą i roszczeniową, którą nie jestem. I od razu szufladkujesz ludzi potrzebujących pomocy jako mało rozgarniętych. Jestem nowym użytkownikiem QC i najpierw staram się znaleźć odpowiedź w postach, a jak nie znajduję to pytam. Też nie lubię odpowiadać kilkanaście razy na to samo i staram się szanować innych pod tym względem.

Do administratorów: Jeśli moja wypowiedź na forum Was uraziła to bardzo przepraszam, ponieważ absolutnie nie było to moim zamiarem.

Makaron

2010-07-26 16:06

Nie obraziła i skończy proszę ten Offtopic. Co mogę zalecić to wpierw zaglądać do działu FAQ: http://opensolution.org/Quick.Cart/forum/?p=faq
Temat, który tu został poruszony również tam można znaleźć.

Mak-Web.pl - Modyfikacje skryptów Q.Cart i Q.Cms

Do góry
o nas | kontakt