Witam problem polega na tym że po wybraniu podkategorii produktów w lewym menu nazwa głównej kategorii wyświetla się dodatkowo pod logo. Trochę to nieelegancko wygląda. Może ma ktoś pomysł jak to naprawić? Nie znam się na PHP a o HTML mam słabe pojęcie więc żadnych drastycznych zmian nie robiłem. Pozmieniałem tylko trochę kolory w default.css (no może wyciąłem kilka linijek kodu co rozwiązało problemy z umiejscowieniem logo...) i podmieniłem kilka plików graficznych w katalogu /img strona: http://www.formicom.pl/sklep
hej, tak samo jest w oryginalniej wersji, a wiec nic nie poknociłeś na forum kiedyś się natknąłem na wątek jak to usunąć, musisz dobrze szukać, a znajdziesz ;)
zanim zacząłem wątek to przeszukałem forum ale nie znalazłem dokładnie takiego problemu. Jeżeli występuje to również w "oryginale" to może po to było to brązowe tło pod logo, które wyciąłem... (po podmianie pliku "logo" z oryginalnego na mój zostało pod nim takie dziwne brązowe tło, z którym nie mogłem sobie poradzić więc pokombinowałem gdzie to jest i je po prostu metodą prób i błędów wyciąłem) Może to tło miało zakrywać ten błąd... :-) a może jest jakieś bardziej logiczne rozwiązanie?
O! i taką odpowiedź to ja rozumiem! :-) dopisałem "display:none" tak jak poniżej: /* NAVIGATION PATH - TREE */ #navipath{display:none;position:absolute;top:150px;padding:0 0 0 5px;} .. i od razu lepiej.