problem z firefox, IE i opera ok

wy_borowy

2010-06-27 20:36

Mam problem z wyswietlaniem strony w firefoxie. Mianowicie wyswietla strony ktore maja sie nie wyswietlac( sa odznaczone w panelu admina) a po drugie wyswietla tzw. okruszki, a ze nie mam typowych tytulow strony tylko w tytulach mam obrazki to wszystko sie rozjezdza. Co moze być przyczyna. Adres strony to www.sklep1.gabinet-imago.cba.pl .Bede wdzieczny za pomoc

» Quick.Cart v3.x

wy_borowy

Makaron

2010-06-28 11:21

Aby usunąć usuwanie okruszków edytuj plik templates/container.tpl i usuń linię:

<div id="navipath">$sPagesTree</div>

było już setki razy na forum..

Ukryte strony wyświetlają się w Firefoxie pewnie dlatego, bo w tej samej przeglądarce jesteś zalogowany do panelu administracyjnego. Normalny użytkownik nie będzie widzieć tych stron. Przeglądarka w gruncie rzeczy nie ma tutaj znaczenia.

www.mak-web.pl - modyfikacje QC i QCMS

wy_borowy

2010-06-30 10:36

moze zle sie troche wyrazilem, oczywiscie czytalem o tym na forum i usunalem ta linie w pliku container.tpl i wszystkie przegladarki nie wyswietlaja mi okruszkow oprocz firefoxa wlasnie i to mnie dziwi...

Makaron

2010-07-02 07:45

Screen proszę.

www.mak-web.pl - modyfikacje QC i QCMS

wy_borowy

2010-07-02 20:37

Ok, już sobie poradziłem, dzięki. Ale niestety znowu pojawił się inny problem - probowałem złożyć testowe zamowienie ale przycisk wyslij zamowienie nie działa - po naciśnieciu nic się nie dzieje. co może być przyczyną?

Do góry
o nas | kontakt