wy_borowy2010-06-27 20:36 | Mam problem z wyswietlaniem strony w firefoxie. Mianowicie wyswietla strony ktore maja sie nie wyswietlac( sa odznaczone w panelu admina) a po drugie wyswietla tzw. okruszki, a ze nie mam typowych tytulow strony tylko w tytulach mam obrazki to wszystko sie rozjezdza. Co moze być przyczyna. Adres strony to www.sklep1.gabinet-imago.cba.pl .Bede wdzieczny za pomoc » Quick.Cart v3.xwy_borowy |
Makaron2010-06-28 11:21 | Aby usunąć usuwanie okruszków edytuj plik templates/container.tpl i usuń linię:
<div id="navipath">$sPagesTree</div>
www.mak-web.pl - modyfikacje QC i QCMS |
wy_borowy2010-06-30 10:36 | moze zle sie troche wyrazilem, oczywiscie czytalem o tym na forum i usunalem ta linie w pliku container.tpl i wszystkie przegladarki nie wyswietlaja mi okruszkow oprocz firefoxa wlasnie i to mnie dziwi... |
Makaron2010-07-02 07:45 | Screen proszę. www.mak-web.pl - modyfikacje QC i QCMS |
wy_borowy2010-07-02 20:37 | Ok, już sobie poradziłem, dzięki. Ale niestety znowu pojawił się inny problem - probowałem złożyć testowe zamowienie ale przycisk wyslij zamowienie nie działa - po naciśnieciu nic się nie dzieje. co może być przyczyną? |