Witam, Mam problem z panelem administracyjnym, a dokładnie ze stronami. Po odznaczeniu statusu "widoczny" strony znikają... ale także z panelu!! Są nie tylko niewidoczne na stronie ale też od strony PA. Sprawdzałem i nadal są w plikach. Chmody nadane prawidłowo. Do skryptu wprowadziłem nast. zmiany: last product, formularz kontaktowy, kalendarz, dodatkowe pole text widoczne na stronie a sterowane z PA (rodzaj komunikatów), menu tekstowe. podgląd strony: http://www.net-broker.pl/1
Już nie wiem gdzie i czego szukać żeby to naprawić....
No więc ukrywanie stron odbywa się w pliku core/pages.php w funkcji generateCache() w tej linii:
if( isset( $aExp[5] ) && $aExp[5] >= $iStatus ){
Zmienna $iStatus pochodzi z funkcji throwStatus() z pliku core/common.php z tym, że w tej funkcji sprawdzane jest czy mamy do czynienia z panelem administracyjnym czy ze stroną klienta (stała CUSTOMER_PAGE), więc Twój problem wydaje się bardzo nietypowy. Porównaj te 2 funkcje z oryginalnymi ze ściągniętego na nowo skryptu.
Dzięki Makaron za odpowiedź. Sprawdzałem wszystkie pliki pod kątem różnic (total commander) i nic nie wykazał. I to jest właśnie najbardziej dziwne że po nadpisaniu czystym qcartem skrypt ruszył. Oczywiście w podanych przez Ciebie plikach nie grzebałem więc raczej nie mogłem ich zepsuć. Problem udało się rozwiązać więc temat do zamknięcia.