Problem z formularzem zamówień.

maciekwoj

2010-03-30 11:32

Witam.
Mam problem z formularzem. Mój serwer obsługuje funkcje mail, czyli wszystko powinno być ok. A jednak.
Po wybraniu towaru i przejściu do formularza zamówień wypełniam wszystkie pola, akceptuję regulamin i wciskam przycisk wyślij zamówienie i zostaje przekierowany na stronę z informacją "Wypełnij poprawnie wymagane pola « powrót". Zaznaczam że w konfiguracji mail administracyjny został podany.
Proszę o pomoc bo już nie wiem co jest źle skonfigurowane, czy może ja coś źle robię.

» Quick.Cart v3.x

Makaron

2010-03-30 11:44

Być może wpisujesz zbyt krótkie teksty do pól, ponieważ jest ograniczenie, że muszą one być dłuższe niż 3 znaki.

maciekwoj

2010-03-30 11:53

Niestety wpisuje poprawnie i dalej nic. Ale jeżeli o to chodzi to gdzie to można zmienić aby tego ograniczenie zmniejszyć do jednego znaku

Makaron

2010-03-30 15:51

Zabezpieczenia są dwojakie. Pierwsze to zabezpieczenie JavaScript, a drugie to zabezpieczenie PHP. Poszukaj na forum, bo ten temat był już kilkukrotnie wałkowany.

Mak-Web.pl - Modyfikacje skryptów Q.Cart i Q.Cms

maciekwoj

2010-03-30 20:27

Chyba wiem w czym jest problem. W formularzu nie wyświetla mi się wybór kuriera mimo że jest jeden zapisany w ustawieniach.
Proszę pomocy jak to zmienić, aby się to pokazywało.

Makaron

2010-03-31 13:55

Jeśli masz zdefiniowaną przynajmniej jedną płatność i jednego kuriera i połączonych ze sobą to powinno się wyświetlać.

Mak-Web.pl - Modyfikacje skryptów Q.Cart i Q.Cms

maciekwoj

2010-04-01 23:15

Zrobiłem Dzięki

Do góry
o nas | kontakt