miałem jeszcze problem z tym, że zamówienie może być z ilością tylko co 0,5 ale z tym sobie poradziłem
aktualnie jedyny problem to taki, że w pliku orders_products.php wartości zapisywane są jako całkowite
przewertowałem wszystkie pliki pod kątem występowania (int) i nic, nie mam pojęcia o co chodzi, @ do klienta i admina przechodzą z wartościami ułamkowymi, a w bazie zapisywana jest wartość całkowita
w panelu administracyjnym po złożeniu zamówienia wyświetla wartości całkowite, prawidłowo przechodzą maile do kupującego i admina, prawidłowo zapisywane jest ciasteczko przechowujące zawartość koszyka oraz prawidłowo zapisywany jest plik "orders_temp.php"
natomiast plik "orders_products.php" zapisywany jest błędnie - stąd też w panelu administracyjnym wyświetlane są błędne dane w przypadku wyedytowania "ręcznie" pliku "orders_products.php" i wpisaniu tam z dowolnego edytora wartości ułamkowych, panel administratora pokazuje prawidłowe wartości
jak przypuszczam źle zapisuje dane funkcja w pliku core/orders.php w bloku: /** * Add order to database * @return int * @param array $aForm */
ale jestem kompletnie zielony w tym więc to sa tylko moje spekulacje