Problem z Menu

pieniu56k

No avatar

2010-02-24 14:07

Witam wszystkich, mam takie pytanko, mianowicie jak mam Menu z lewej strony to chciał bym dodać produkt do podkategorii istniejącej już wyżej podkategorii ( troszkę namieszałem ale już wyjaśniam).
Standardowo w panelu Admina jest ustawienie np. główna kategoria : Motoryzacja
podkategorie to : Samochody, Motory itp.
I tutaj jest problem bo po wprowadzeniu produktu mogę ustawić go tylko do podkategorii np. Samochody lub Motory, a ja chciał bym stworzyć od samochodów np. jeszcze Audi, Seat, Ford...itd. i dopiero tam wstawiać produkty.
Niestety w panelu admina nie mogę zaznaczyć kolejnej podkategorii w dodawaniu produktów.
Jeżeli ktoś zrozumiał o co mi chodzi :) to prosił bym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu

» Quick.Cart v3.x

extr1m

2010-02-24 14:56

robisz nowa stronę i stronę nadrzędna dajesz samochody

pieniu56k

No avatar

2010-02-26 11:22

nie zrumieliśmy sie :)
Więc tak jak to ma wyglądać :
Menu->menu2-menu3->produkt
Chcę dopiero do trzeciego rozwijanego menu dodawac produkty, nie moge dodawać ponieważ nie mogę zaznaczyć na rozwijanej liście menu 3

Makaron

2010-02-26 14:30

W wersji 3.x można tworzyć nieograniczoną liczbę zagłębień podstron, więc w czym problem? Może screen jakiś, który wyjaśni nam?

www.mak-web.pl - QC & QCMS modifications

pieniu56k

No avatar

2010-03-01 08:11

http://img195.imageshack.us/img195/6715/przykad.jpg

pod tym linkiem znajduję się problem, utworzyłem dla przykładu podkatalog "różn frezki" i jak widać na zdięciu nie mogę go zaznaczyć aby właśnie na tej pozycji był produkt.

pieniu56k

No avatar

2010-03-01 09:51

O i przy okazji chciał bym się spytać gdzie mogę sprawdzić wymiary nagłówków ( head1, head2), bo chciał bym stworzyć grafikę pod nie, oraz jak w razie czego je zmienić lub usunąć. Z góry dziękuję

Do góry
o nas | kontakt