Czy jest możliwość wysłania e-maila "adminowego" na dwa adresy? Bo klient dostaje i ja dostaję. Ale chciałbym, aby ten mój był wysyłany jeszcze do drugiej osoby. W panelu admina próbowałem wpisać w pole e-mail dwa adresy przedzielone średnikiem (;) jak w outlooku, lecz wtedy nie wysłał nigdzie, nawet do klienta.
Mam :-) zrobiłem sam. W pliku /config/lang_xx.php pod linijką: $config['orders_email'] = "adminowski@admin.pl"; (to jest adres e-mail admina) dodałem: $config['orders_email2'] = "adminowski2@admin2.pl"; (adresy tutaj oczywiście fikcyjne), oraz w pliku /core/orders.php w funckji sendEmailWithOrderDetails pod linijką: sendEmail( $aSend, null, $GLOBALS['config']['orders_email'] ); dodałem: sendEmail( $aSend, null, $GLOBALS['config']['orders_email2'] );
Myślę, że można tak dodawać jeszcze dodatkowe adresy. Minusem jest to, że nie widać tego w panelu admina (jeszcze ;-)
Dobrze wykombinowałeś. Żeby było widać pole w panelu admina wystarczy edytować plik z szablonem templates/admin/settings.tpl i na bazie pola pierwszego maila utworzyć drugie.