mordor1987![]() 2009-12-17 12:50 | [pl] Czy quick.cart można jakoś przerobići aby dane (tresci,obrazy,użytkownicy inne dane) były trzymane w mysql? aby ten sklep był bezpieczniejszy, oraz czy dos tepo do admina może miec jakąs blokadę np w cms firmy memht logowanie do admina jest tylko 3 razy za 3 razem trza czegac 30 minut aby ponownie wejsc, gdzie to wszytko jest w zapisywane, kazdy ruch ,guesta,usera,admin,superadmin w rekordach , moze jaksi turorial,dobry opis działania krok po kroku aby jednak dane byly trzymane w mysql » Quick.Cart v3.xgadzio1987 |
Makaron2009-12-17 16:11 | Niestety nie ma możliwości zmiany struktur bazy danych. Trzeba by przerabiać właściwie wszystkie funkcje. Na tym forum na pewno nie dostaniesz odpowiedzi w jaki sposób to zrobić. |
mordor1987![]() 2009-12-18 11:10 | a gdybym to rozgryzł ,to w tym momencie jakie prawa autorskie by były dla mnie bo mam ta wersje która jest free ale gdybym poświęcił czas i ludzi to bym pewie w prawach mogł zamieszać usuwajac wasza stopke i inne rzeczy ,przez to bym ja w tedy sobei mogł sameu rozbudowywac, nieche was atakowac wjakis tma spoób bo wasz sklep jest spoko ale jego głównym minusem jest brak mysql co jest dla ludzi nie swiadomych ogromą luka głupie cms maja mysql... gadzio1987 |
openzibi2009-12-18 12:55 | mordor1987 - kiedyś w 2006 roku była testowana wersja SQL (Quick Cart 1v2) |
treewood (OpenSolution)2009-12-18 16:33 | mordor1987 - owszem pliki plaskie nie daja takich mozliwosci jak MySQL. jednak daleki bylbym od stwierdzenia, ze opracowany przez nas silnik oparty o plikach plaskich jest "ogromna luka". Na to trzeba by znalezc twarde dowody. |
mordor1987![]() 2009-12-19 12:01 | Oks ,jak napisałem wcześniej niechciałem nikogo uraźić a szczególności wasza prace ,jestem zwykłym goście/urzytkownikiem która chcą wybrac dobry system stawia wykrzykniki i znaki zapytania do różnych rzeczy,jesli sie czujecie urażeni to soory, prawa utorskie oks (myśłąem ze jak przerobie pod siebie kod i tak co ma związek z mysql to będe mógł ,faktycznie macie racje, sll inne sklepy maja nawet te wolne ,,mnie uczono i przestrzegano ze na mysql jak cos jest to jest dobrze niechce sie rozpisywac po pewnie bedzie duzo wad i zalet i nie rozczygniemy tego cczy aby na pewno tzw: pliki płaskie i mysql sa bezpieczne ,mi sie wydaje w moim odczuciu ze gdyby jednak bylo na mysql to byl dalo pewnego rodzaju utrudnienie w szeroko pojetym tym słowie, gadzio1987 |
openzibi2009-12-19 19:07 | http://opensolution.org/licencja,pl,88.html |