Wyświetlanie zdjęć

blue-dragon

No avatar

2009-12-08 11:54

Witam!
Mam następujący problem. Otóż jak klikam na kolejne zdjęcie produktu to fotka zamiast w ramce "nad stroną" otwiera sie jako strona w przeglądarce a w pasku adresu widać link do tego zdjęcia. Jak zrobić by otwierało się normalnie? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Dziękuję.
Mateusz

» Quick.Cart v3.x

Makaron

2009-12-08 16:11

Możliwości są dwie. Albo usunąłeś odpowiednie style dla lightboxa w pliku templates/plugins.css, albo druga bardziej prawdopodobna - doinstalowywałeś jakiś skrypt JavaScript, który zawiera błędy lub potocznie "gryzie się" z lightboxem.

Zarema

2010-07-27 21:13

Witam
Mam ten sam problem sprawdziłam wszystko i plugins.css jest "fabryczny", czyli całkowicie bez zmian, a żadnego skryptu nie dogrywałam. Leżę i kwiczę. Bardzo proszę o pomoc. Chciałabym zaznaczyć, że jestem "zielona" jak trawa na łące i proszę o wskazówki łopatologicznie. Bardzo ładnie proszę.

Zarema

Makaron

2010-07-28 15:49

Adres strony. Nie edytowałaś również pliku templates/container.tpl? W oryginalnej wersji skryptu lightbox działał?

Mak-Web.pl - Modyfikacje skryptów Q.Cart i Q.Cms

Zarema

2010-07-30 01:54

Kajam się, posypuję głowę popiołem. Sprawdziłam jeszcze raz i okazało się, że jednak dograłam skrypt, który kłócił się z lightboxem. Wywaliłam go i już wszystko śmiga. Bardzo dziękuję za pomoc.

Zarema

Do góry
o nas | kontakt