Brak wyszukiwarki pod Operą

Sebog

2009-11-09 15:13

Witam,

QUICK Cart ver 3.4

Mam problem z wyszukiwarką:( pod IE (najnowszym) jest a pod Operą już jej nie ma:( praktycznie od początku tak było.

Mógłby ktoś coś podpowiedzieć ? może ktoś się z tym już spotkał?

z góry dziękuję.

» Quick.Cart v3.x

Sebog

Makaron

2009-11-09 16:48

Na pewno nie jest to kwestia przeglądarki.. Gdzieś pewnie w stylach CSS bądź w htmlu popełniłeś błąd i dlatego wyszukiwarka się nie wyświetla. Podaj adres strony to postaramy się coś podpowiedzieć.

www.mak-web.pl

Sebog

2009-11-11 09:55

w sumie to chyba nic nie było robione w stylach bo sklep jest dopiero towarowany i testowany, ale jesli uda sie cos podpowiedziec to będę bardzo wdzięczny.

www.planetcolours.pl

www.planetcolours.pl

estrefa

2009-11-11 14:30

Ja nie widzę wyszukiwarki pod FF. IE i Operą. Wyczyść sobie cache i zobacz jak to wygląda.

Sebog

2009-11-11 14:44

hmmm faktycznie.. teraz też jej nie widze... cache w sensie folder tmp ? bo jesli tak to wyczyscilem..

Na innym kompie wyszukiwarka pod IE zaskakiwała dopiero po któryms odswiezeniu:(

www.planetcolours.pl

Sebog

2009-11-11 14:47

Już wiem o co chodzi, tzn nie wiem czemu tak się dzieje, ale wyszukiwarka jest widoczna.. jak jestem zalogowany w PA ;/ wylogowuje sie nie ma, loguje .. jest...

www.planetcolours.pl

Sebog

2009-11-11 15:51

no dobrze.. chyba sobie poradziłem.. mialem odznaczony "status" tzn tylko to zmienilem i wyszukiwarka jest:) sory za zamieszanie:)

www.planetcolours.pl

Do góry
o nas | kontakt