Witam W stopce jest napis Powered by "jakiś tekst" link kieruje nas do głównej strony sklepu. Czy ktoś wie jak zrobić aby kierował na zupełnie inną stronę i może podzielić się tą wiedzą? Z góry dzięki
Poprzednik ma rację. Link musi zostać i kierować na stronę OpenSolution, w innym przypadku strona będzie łamać licencję. Można w naszym sklepie wykupić opcję, dzięki której będziesz mógł usunąć ten link.
birdw
2009-10-02 14:19
Całkiem słusznie zostałem zbesztany ... ale pomyliłem się bo chodziło mi o link po słowach COPYRIGHT @ .... po lewej stronie stopki
Jest kilka opcji: 1) w pliku templates znajdź linijkę <div id="copy">$config[foot_info]</div> i wpisz co tam chcesz zamiast "$config[foot_info]" co tam chcesz żeby się pokazywało (jeżeli ma to być link to w takiej postaci: <a href ="http://tuWstawLink">NAZWA LINKA</a>) 2) wejdż w administrację i tam w "konfiguracji" masz opcję "Informacje w stopce" i tu robisz co chcesz :)
Pozdrawiam, GK
birdw
2009-10-02 15:26
Dzięki bardzo :-) 1 sposób zadziałał 2 nie bardzo, ponieważ link który wpisywałem (już przed napisaniem zapytania na forum) po prostu był dodawany do linku do strony głównej sklepu