Witam Czy da sie tak zrobić aby wszystkie obene miniaturki na stronie zmieniły mi sie na rozmiar 150??? W config/general probowałem usunąć rozmiary 200 oraz 100 i zostawić tylko 150 aale po tym miniaturki stały sie strasznie duże
Jak mam to zrobić??
Z góry dziękuje za odpowiedz
» Quick.Cart v3.x
www.cudownelampy.pl
cudownelampy
2009-08-11 23:31
i mam jescze jedno pytanie Czy da sie zrobić tak aby w krótkim i pełnym opsie wstawić szablon (chodzi mi o tabelke z wymiarami, opisem, itd) . chodzi mi o to zeby nie kopiować cały czas tych tabelek tylko poprostu wchodząc na naowy produkt były one wyświetlone już automatycznie Da sie tak zrobic??
Miniaturki chyba trzeba będzie zmieniać niestety ręcznie. Drugi problem też raczej ciężko rozwiązać. Zresztą co to za problem mieć w schowku jedną tabelkę?
cudownelampy
2009-08-12 13:01
ok, dzięki Mam jeszcze jedno pytanie Czy jak przeniose daną podstrone do menu ukryte to będzie gorzej widoczna dla google?? czy tak samo jak jest widoczna??
Google indeksuje po linkach, więc jeśli nie będzie do tej strony linków żadnych to może być problem, chyba, że utworzysz specjalną mapę dla google i podasz ten plik, wtedy z indeksacją nie powinno być problemów.