Nowości i kolumny

Wiwex

No avatar

2009-07-14 10:46

Witam,
chciałbym mieć w swoim sklepie internetowym w menu pod logo kategorię "Nowości", w której byłoby wyświetlane np. 20 ostatnio dodanych produktów. Czy da się tak zrobić?
Poza tym, kategorie produktów mam ustawione ze stroną nadrzędną "Oferta", która znajduje się również w menu pod logo. Chciałbym się dowiedzieć co trzeba zrobić, żeby te kategorie były ustawione w 3 kolumnach.
Pozdrawiam.

» Quick.Cart v3.x

Makaron

2009-07-14 15:58

Wyświetlanie nowych produktów to opcja, która znajduje się w wersji płatnej. Lista podstron jest numerowana (można to łatwo prześledzić patrząc w źródło dokumentu). Każdy element ma inną klasę, co pozwala przy pomocy stylów css ustawić odpowiednio opływanie i co 3ci element ustawiać clear:both; choć nie wiem czy nie zajdzie potrzeba stworzenia innego szablonu na wyświetlanie tych podstron i zastosowanie tabeli. Jednak dokładną solucję ciężko mi podać, bo wymagałoby to sporo pracy i czasu.

Wiwex

No avatar

2009-07-15 09:48

Dzięki za pomoc, ale z tego wszystkiego niewiele zrozumiałem. Poradziłem sobie z oboma sprawami własnymi, dziecinnie łatwymi, choć trochę niepraktycznymi sposobami

Do góry
o nas | kontakt