Problem z aktualizacją i dodawaniem stron oraz produktów
Mazzieh
2009-06-04 23:02
Witam!
Pojawił się niespodziewany problem w narzędziu Quick.Cart 3.3. Wszystko działało super do pewnego momentu. Dodałem ok 50 podstron (kategorii) i 27 produktów. Przy dodawaniu kolejnego nie zapisało mi już krótkiego opisu, a potem już żadnej strony nie mogę dodać ani edytować, bo efekty się nie zapisują.
Tak samo nie działa przycisk "Zapisz i przejdź do listy". Konfiguracja i inne opcje działają bez zarzutów. Dodam, że tuż przed wystąpieniem problemu zmieniłem opcję "Elementów na stronę w administracji" na 100, ale nie widzę tu związku...
Strona jest cały czas na serwerze więc konfiguracja i dostęp jest ok, bo przecież wszystko działało.
kiedys ktos mial podobny problem i problem wynikl z tego, ze przekroczyl limit pamieci na dysku. skontaktuj sie z administratorem i zapytaj czy nie masz osiagnietego limitu pojemnosci konta. jesli nie to bedziemy probowac dalej...
Mazzieh
2009-06-05 12:05
Sprawdziłem w panelu admina i dodatkowo zapytałem administratorów i mam jeszcze dość miejsca na serwerze - ponad 150 MB więc nic nie jest blokowane.
Dodatkowo dowiedziałem się, że serwer działa jako Prefork i nie ma możliwości zamiany tego.