tyle że problem jest rozwiązany dla wersji Quick.Cart v2.x a prosiłbym o pomoc w wersji Quick.Cart v3.x ponieważ przy tej wersji nie ma nawet takiego pliku jak core/products-ff.php. Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.
Pozwolę sobie odświeżyć temat. Po zastosowaniu wskazówki podanej tutaj: http://opensolution.org/Quick.Cart/forum/?p=readTopic&nr=5523 otrzymuję taki komunikat, (wyświetlany w pasku na górze na stronie Admina). function throwOnlyOnePage( $iPage ){ $bFirst = !isset( $this->mData ) ? true : null; return isset( $bFirst ) ? $this->mData : null; } // end function throwOnlyOnePage Nie wiem czy prawidłowo dodałem funkcję lub czy coś się zmieniło w nowszej wersji (korzystam z Quick.Cart 6.5)
Faktycznie pomogło! Ale czy możesz mi wyjaśnić jeszcze jedną sprawę ? Stworzyłem drzewko: Produkty -producent jeden -producent dwa Rodzaj produktu -rodzaj jeden -rodzaj dwa Niestety w podkategorii np "producent jeden" nie umiem wstawić produktów.
Wydaje mi się że przeszukałem już tzw pół internetu i nie znalazłem informacji o tym jak to zrobić.
Produkty (checkbox=produkty) -producent jeden (mogę zaznaczyć produkty w czasie edycji strony ale mam następujący komunikat Fatal error: Call to undefined method Pages::throwOnlyOnePage() in C:\xampp\htdocs\sklep1\core\products.php on line 93) (po dodaniu produktu w tej kategorii produkt nie wyświetla się) -producent dwa Rodzaj produktu -rodzaj jeden -rodzaj dwa