euphoria-art2009-03-04 23:03 | Witam, bardzo proszę o pomoc. Jak zmienić tło strony, wrzuciłem plik tła to folderu img, tylko mecze się już kilka dni z ustawieniami w default.css. Bardzo proszę o dokładną instrukcje jak i co mam tam zmienić, jestem początkującym, użytkownikiem Quick Cart'a. Przejrzałem forum było kilka postów ale nie dokładnie opisanych, jestem początkujący i nie mogłem sobie z tych opisów poradzić, jeszcze raz bardzo proszę o pomoc. » Quick.Cart v3.xwww.euphoria.lua.pl |
treewood (OpenSolution)2009-03-05 07:32 | nie widze by body w pliku http://www.euphoria.lua.pl/templates/default.css mialo ustawione tlo graficzne |
euphoria-art2009-03-05 08:14 | no właśnie nie wiem jak to ustawić bo jest zwykłe tło wgrałem plik tła do katalogu img i nie wiem jak go teraz ustawić żeby działało. Chcę ustawić plik o nazwie bg.img jako tło. trewood podpowiedz jaki wpis i w jakiej linii mam wstawić żeby zadziałało? www.euphoria.lua.pl |
Vision![]() 2009-03-05 13:28 | Ne jestem orłem :) w css ale wydaje mi się, że treewood miał na myśli ta linijkę |
euphoria-art2009-03-05 17:43 | dzięki Vision za pomoc udało mi się, plik jest o nazwie bg.jpg, musiałem się pomylić pisząc wcześniejszy post, po zmianie wiersza zadziałało, jeszcze raz dziękuje ślicznie za pomoc www.euphoria.lua.pl |
diamante![]() 2009-05-13 01:36 | Vision - mi tez pomogło :) dzieki PIOTR |