problem

tomsson

No avatar

2009-02-12 01:22

mam problem, wrzucam rozpakowane pliki na serwerz, ustawiam prawa do katalogiow i plikow i po wpisaniu w pasek adresów domaindirectory.pl mam krzaki

Warning: FlatFiles::include(db/en_pages.def.php) [flatfiles.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/zyzol/domains/domaindirectory.pl/public_html/libraries/FlatFiles.php on line 116

Warning: FlatFiles::include(db/en_pages.def.php) [flatfiles.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/zyzol/domains/domaindirectory.pl/public_html/libraries/FlatFiles.php on line 116

Warning: FlatFiles::include() [function.include]: Failed opening 'db/en_pages.def.php' for inclusion (include_path=''/usr/local/lib/php'') in /home/zyzol/domains/domaindirectory.pl/public_html/libraries/FlatFiles.php on line 116

Warning: FlatFiles::include(db/en_pages_ext.def.php) [flatfiles.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/zyzol/domains/domaindirectory.pl/public_html/libraries/FlatFiles.php on line 116

dlaczego???

» Quick.Cart v3.x

tomsson

treewood (OpenSolution)

2009-02-12 08:02

Wyglada na to, ze do katalogu db/ nie wgrales wszystkich plikow lub nie maja praw do odczytu. sprawdz ilosc plikow w sciagnietej paczce a ile masz na serwerze w katalogu db/

tomsson

No avatar

2009-02-12 17:07

sprawdziłem faktycznie nie było wszystkich plików , jednak teraz wszystkie sprawdziłem katalogi, każdy z nich ma tyle samo plików co w paczce na dysku, wszystkie wymagane pliki i katalogi maja ustawione 777 i dalej to samo , jakieś pomysły ?

treewood (OpenSolution)

2009-02-13 09:08

a czy masz plik "db/en_pages.def.php" w katalogu db/ ?

tomsson

No avatar

2009-02-13 09:49

tak, mam sprawdzałem katalog po katalogu ilości plików z tym co mam w katalogach na dysku. mam wszystkie pliki na serwerze. na lolalu chodzi skrypt a na serwezr mam takie krzaki. Jakies pomysły ? Dodam ze ewczesniej mialem quick carta pod doema domaindirectory.pl ale coś się wykrzaczyło, bez mojej ingerencji w cokolwiek i od tamtej pory mam problem z działaniem skryptu.

treewood (OpenSolution)

2009-02-16 07:51

nie wiem co moze byc powodem, jesli sa prawda do odczytu/zapisu i jest plik to skontaktuj sie z adminem serwera i zapytaj czemu skrypt nie moze wczytac plikow

tomsson

No avatar

2009-02-16 10:21

okay, tak zrobię

Do góry
o nas | kontakt