rekordy w orders.php

ryska69

No avatar

2008-11-22 20:14

wiem ze bylo juz duzo takicjh tematow bo sama je przegladalam bo mialam problem z wyskakujacym komunikatem Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted .... przy zamowieniu w pliku FlatFiles line 198 )i tak linia sie ciagle zmieniala, ale to nie wazne. dopiero z ktoregos juz postu dowiedzialam sie ze przewaznie to chodzi o rekordy w pliku db/orders.php . i faktycznie rekordow bylo chyba 10000000000 sztuk. ale ok, saksowalam to wszystko i przywrocilam do normalnego pozuiomu i jest ok. tylko teraz mam zasadnicze pytanie , jakis cudem rekordy przy kolejnym zamowieniu pokazuja sie dalej ?! od razu mowie ze w plikach tpl nie mam zadnych pustych lini. a rekordy sie tworza dalej, formularz dziala i dziala ale do pewnego czasu, w pewnym moemncie jak rekordow jest za duzo to przestaje dzialac, no i teraz pytanie: co z tym zrobic???????????

najbardziej mnie tylko denerwuje to ze musze te rekordy co chwile czyscic.... :(

» Quick.Cart v3.x

ryska69

No avatar

2008-11-22 20:16

chociaz tyle ze przy czyszczeniu zamowien rekordy sie nie kopiuja...

treewood (OpenSolution)

2008-11-24 07:51

mozliwe, ze jest tu gdzies blad ... czy ty posiadasz wersje v3.x ? jesli tak czy napewno chodzi o plik db/orders.php a nie db/orders_temp.php ?

ryska69

No avatar

2008-11-24 14:11

tak wersje 3.x . w zwiazku z orders_temp.php to faktycznie, nie bylo ani jednego zamowienia a tam jakas informacja o jakims produkcie istniala (nie wiadomo dlaczego) skasowalam to i teraz rekordy sie nie dubluja, ale mam jedno pytanie. bo w orders.php teraz mam na koncu kazdego zamowieniea po 3 rekordy. ale juz nie mam ponizej zamowien zdublowanych. czy to jest prawidlowe ? wyglada to mniej wiecej tak:
<?php exit; ?>
3$pl$1$1227532091$3$2$Kurier DHL$0.00$Przelew$20$dtyhser$yerye$ryeryer$eryeryer$yeryerhd$fhdfhd$ghdfghd$r yska69@wp.pl$217.144.211.161$$$

i tak lolejne zamowienia i po trzy rekordy na koncu . czy tak jest prawidlowo ?

treewood (OpenSolution)

2008-11-25 07:54

tzn ten rekord, ktory podales jest OK ale nie wiem jak wygladaja kolejne

Do góry
o nas | kontakt