zla czcionka

ryska69

No avatar

2008-11-18 11:51

witam serdecznie, mam dosyc duzy problem. na przyciskach i nagłówkach umiescilam czcionke "Pristina". na poczatku wyswietlalo ja poprawnie. u wszystkich byla ta czcionka, teraz nagle wyswietla ja tylko u mnie w komputerze, a u wszystkich zmienilo sie na verdane. u mojego meza w pracy jest verdana, u sasiadki verdana itd. a u mnie pristina. no to zmienilam na "Bradley Hand ITC" i to samo... nie wiem o co chodzi, czy to dlatego ze ktos nie ma danej czcionki w komputerze czy co ? sprawdzalam u znajomej i faktycznie ona nie ma tej czcionki w komputerze, ale u mojego meza ta czcionka jest i tez jej nie wyswietla tylko verdane ... juz sama nie wiem o co chodzi. tutaj jest link do mojej strony: www.kolczykidlaciebie.nspace.pl . wszedzie ma byc verdana oprocz wciskow w menu pod logo (tam ma byc czcionka pristina badz inna w kazdym razie nie verdana - bo nie wiem co czy nie zmienie na monotype corsiva) i w menu po lewej stronie tylko naglowki maja byc inna czcionka. prosze mi pomoc, bo mnie chyba zaraz tutaj trafi szl.... dzieki za odpowiedz

» Quick.Cart v3.x

ryska69

No avatar

2008-11-18 12:33

w sumie to chyba dzieje sie dlatego ze ktos nie ma tej czcionii w komputerze... chyba dla tego... a czy w ogole mozliwe jest otrzymanie badz zastosowanie jakiegos skryptu ktoryy ta czcionke by ladowal tak aby wszyscy ja widzieli tak samo ? bo poprostu dostaje juz bialej goraczki ... wyglad strony mi sie psuje przez to wszystko...

birbag

2008-11-19 22:23

nie istnieje jak dotychczas rozwiązanie tego problemu. I nie jest to zależne od opensolution li tylko od kogoś kto 'wymyśla ten internet'

ryska69

No avatar

2008-11-20 09:20

ale ja sire pytalam kogos z opensolutions a nie ciebie... ;/bo dla mnie taka odpowiedz nie jest zadna kompetentna odpowiedzia... ;/

ryska69

No avatar

2008-11-20 09:21

po drugie z tego co czytalam to sie da, tylko musze wiedziec jak to sie je jesli chodzi o quick cart ;/ a jesli jestes taki madry to mi powiedz ... ;/ czekam na odp dalej z open slolutions i dziekuje z gory :)

birbag

2008-11-20 12:46

ech.. szkoda gadać - dziękuję za zjebkę ... współczuję... nie polecam się ... googli też nie polecam...

treewood (OpenSolution)

2008-11-21 08:02

ryska69 - z tego co mi wiadomo to nie jest mozliwe by zastosowac czcionke, ktorej nie posiada dany uzytkownik

ryska69

No avatar

2008-11-22 20:17

dziekuje w takim razie :)

Do góry
o nas | kontakt