Witam. Używam Quick.Cart w wersji 2.1 i chciałbym zmienić kilka rzeczy które ułatwiłyby mi pracę.
No więc sprawa pierwsza. Jak przeedytować wyszukiwarkę w panelu administracyjnym w zakładce produkty, tak żeby mozna było wyszukiwać więcej niż jeden produkt wpisując produkty np po przecinku? Gdy chcę usunąć wiele produktów dużo łatwiej byłoby wpisać najpierw wszystkie po przecinku wyszukać i wszystkie wyszukane usunąć niż wyszukiwać każdy pojedyńczo.
Druga sprawa to jak dodać na liście zamówień kolumny z liczbą produktów oraz zsumowaną ceną zamówienia.
Próbowałem wstawić w pliku orders_list.tpl dwie kolumny
pierwsza sprawa - to jest dosyc zakrecone, nigdy tego nie robilem i nie jestem w stanie Ci dac rozwiazania bez poswiecenia temu dluzszego czasu
druga sprawa - tak samo. takie dany w db/orders.php po prostu sie nie zapisuja, trzeba by w locie pobierac dane z listy produktow w zamowieniu czyli z db/orders_products.php i sumowac kwoty i ilosc produktow. nie wiem jednak czy znasz sie DOBRZE na PHP bo na nic bedzie moje dwojenie sie i trojenie jesli i tak nic z tym nie zrobisz