Witam, Proszę o pomoc,probuje uruchomić w wersji Quick.Cart_v3.1 prawidłowe wyświetlanie PNG. Gdy dodaje do szablonu.tpl kod : <!--[if lt IE 7.]> <script defer type="text/javascript" src="pngfix.js"></script> <![endif]-->
nic się nie zmienia. Plik pngfix.js umiescilem w katalogu głównym i nic, wrzucenie go do katalogu "core" i zmiana kodu w szablonie na src="$config[dir_core]pngfix.js" też nic nie daje. testowałem na zwykłym pliku html i jest ok
w takim razie nie wiem czemu nie dziala. Czy konsola bledow np. w Opera ci zwraca jakies bledy w Java Script?
orzech007
2008-10-14 10:09
Konsola zwraca ------------------------------------------------------------------------------- CSS - http://a.astra.krakow.pl/templates/plugins.css Linked-in stylesheet Declaration syntax error Line 83: filter:alpha(opacity=60); --------------------------^ ------------------------------------------------------------------------------- Dalej nie wiem co jest źle, postawiłem tutaj świeżą instalkę do nagłówka wrzuciłem plik graficzny png z przeźroczystością (kawałek granatowej belki)