problem z /files

ryska69

No avatar

2008-10-06 15:02

i znowu podobny post... wybaczcie ale niestety przeczytalam juz chyba wszystkie posty na ten temat nawet w forum quick CMS. jak dodam za duzo plikow do files to blokuje mi sie admin i nie moge nic dodawac itp. administrator serwera sprawdzil mi juz chyba wszystko co moglo byc i na samym koncu dosdzlismy do wniosku:
Witam

W tym momencie panel administracyjny działa.
Dodaje nowe produkty oraz można je edytować
Problem opisany była także tutaj: http://opensolution.org/Quick.Cms/forum/?p=readTopic&nr=623

Jest to jednak ewidentny błąd samego skryptu.
Dodatkowo jest to problem dla Pani gdyż po wyłączeniu tej opcji w trakcie dodawania nie można zobaczyć plików na serwerze.

Rafał Krzysztoń

NETMARK
www.netmark.pl
ul. Emilii Plater 5
33-300 Nowy Sącz
NIP 734-289-91-02
tel +48 018 547 36 97
fax +48 012 383 22 91

tylko w tym momence dlaczego mam tak robic jak przez to nie moge w adminie dodawac zdjec ?! jak je dodawac z wylaczona ta opja? dlaczego w ogole wystepuje taki blad ? i gdzie go mozna wyeliminowac ????? ja potrzebuje miec na serwerze ok 500 zdjec a mi administracja chodzi juz zle jak mam ich 31 ! moze trzeba cos zmienic w jakis plikach albo cos... co ja mam teraz zrobic ??? i don't no...

» Quick.Cart v3.x

treewood (OpenSolution)

2008-10-07 08:01

jesli wylaczysz opcje to nie bedzie mogla ogladac jedynie zdjec na serwerze ale bedziesz mogla dodawac pliki z komputera. zreszta sproboj wylaczyc ta opcje i zobaczysz co sie dzieje.

500 zdjec to bardzo malo wg mnie. dziwne, ze na serwerach takich jak kei.pl, home.pl, nazwa.pl nie dzieja sie takie rzeczy przy tej ilosci ale niektorzy administratorzy serwerow robia takie dziwne myki z ograniczeniami ilosci plikow.

Do góry
o nas | kontakt