venator![]() 2008-10-02 14:46 | Po rozpakowaniu katalogu zip,skopiowałem całość na serwer.Opis na stronie nie jest dla laika.Jak uruchomić quick.cart?Proszę o opis jak to zrobić krok po kroku. » Quick.Cart v3.xvenator |
Makaron2008-10-03 10:17 | Tutaj znajdziesz dokładny opis: http://opensolution.org/Quick.Cms/docs/?id=requirements. Prościej tego napisać się nie da.. Po tych czynnościach po prostu wpisz w polu adresu wyszukiwarki swój adres i wszystko powinno działać, nie wymagana jest instalacja jako taka.. |
venator![]() 2008-10-03 14:43 | Postępowałem właśnie według tego opisu.Przy pisaniu aby nadać chmody przydałoby się tam napisać jak co to są te chmody i jak nadać takie chmody.Ta instalacja jest przeznaczona dla informatyka,a nie dla kogoś kto chciałby wykorzystać ten program dla swojego sklepu. vena |
ryska69![]() 2008-10-03 17:00 | sciag sobie Total Commander (to jest FTP) i jak wgrasz pliki na serwer to zaznacz odpowiedni plik albo folder w ktorym chcesz zmienic CHMOD i daj Plik/zmien parametry i wpisz 777. a tak w ogole to juz nie przesadzaj bo prosciej sie juz nie da, quick cart jest najprostrzym sklepem i wydajnym. a jesli czegos nie wiesz to najpierw poszukaj, poczytaj i jak nie znajdziesz to dopiero pytaj. a tak w ogole to jest to proste jak konstrukcja cepa |
ryska69![]() 2008-10-03 17:03 | jesli masz plik admin.php i index.php na serwerze w glownym katalogu twojego serwera (czyli tak naprawde w zadnym katalogu tylko na wierzchu) to nie ma boga zeby ci sie nie wyswietlila glowna strona... |
venator![]() 2008-10-03 18:44 | Poprzerzucałem pliki w total comanderze,pozmieniałem chmody(wszystko tak jak w instrukcji),krok po kroku i nic.Jeśli by to było proste jak konstrukcja cepa to by zadziałało. vena |
ryska69![]() 2008-10-04 12:41 | to moze serwer masz jakis do dupy, masz darmowy ? najlepiej kup sobie na www.netmark.pl sa bardzo tanie i maja wszystko i php i biblioteke GD i funkcje mail() bo mi na jednym darmowym serwerze yto tez quick cart nie chodzil |
ryska69![]() 2008-10-04 12:42 | bo jesli to co ci powiedzialam nie zadzialalo to tylko serwer jest przyczyna |
ryska69![]() 2008-10-04 12:44 | a wlasnie i nie zalamuj sie na wstepie bo ci sie uda :D |
Makaron2008-10-06 09:52 | Podaj adres gdzie próbujesz uruchomić ten skrypt to może pomożemy.. |