lothse1 2008-09-29 10:22
Witam Chciałby stworzyć formularz kontaktowy w swoim sklepie Mam kod php tylko nie zabardzo mam pomysł gdzie go wkleić kod wygląda tak: <?php extract( $_GET ); extract( $_POST ); if (empty($submit)) { echo "<table border=\"0\" align=\"center\"><form method=\"post\"> <tr> Wiadomość</tr><br> <tr><textarea name=\"tresc\" style=\"width: 700px; height: 200px\"></textarea></tr><br> <tr> Imię</tr><br> <tr><input type=\"text\" name=\"imie\" style=\"width: 200px\"></tr> <br> <tr> E-mail</tr><br> <tr><input type=\"text\" name=\"email\" style=\"width: 200px\"></tr> <br> <tr><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Wyslij\"> <input type=\"reset\" value=\"Resetuj\"></tr></form> </table>"; } elseif (!empty($tresc) && !empty($imie) && !empty($email)){ $message = "Treść wiadomości:\n$tresc\nWyslal: $imie\ne-mail: $email\n<div align=center color=red>Wiadomość wygenerowana automatycznie nie odpowiadaj na nią!</div>"; $header = "From: $imie <$email>"; $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n"; $header .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n"; $return = "Return-Path: <$email>"; mail("slackline@slackline.com.pl","slackline.pl- formularz","$message","$header"); echo " <html><body onselectstart=\"return false\"><div align=\"center\"><h2><b>Wiadomość została wysłana!</b></h2></div>"; } else echo "<div align=\"center\"><span style=\"color: #000000\">Formularz nie zostal wypełniony poprawnie!</span><br><br><input type=\"button\" onclick=\"history.back();\" value=\"Cofnij\"></div>" ?> proszę o pomoc posiadam darmową wersję sklepu
» Quick.Cart v3.x free lothse1 2008-09-29 12:23
poradziłem sobie korzystając z tej podpowiedzi http://opensolution.org/Quick.Cart/forum/?p=readTopic&nr=4549
free 2009-05-31 20:05
Pomoże mi ktoś nie moge sobie poradzić gdzie mam to wstawić itd prosze o pomoc
2009-10-13 22:56
Ja również chciałabym stworzyć formularz kontaktowy, ale w przeciwności do autora nie wiem, gdzie wkleić kod. Proszę o pomoc w tej sprawie :)
A. 2009-10-14 15:04
Były już tematy na tym forum odnośnie formularzy kontaktowych. Wersja płatna także oferuje wbudowany formularz kontaktowy.
2009-10-23 11:26
Witam ponownie. Niestety mimo najszczerszych chęci nie udało mi się znaleźć żadnego tematu odnośnie formularza kontaktowego - tzn. tego, jak go stworzyć. Czy mógłbyś mi pomóc do niego dotrzeć?
A. 2009-10-23 13:37
Niestety formularz kontaktowy jest jedną z opcji płatnych dlatego oczywistym jest, że nasza ekipa nie pomaga we wdrażaniu darmowym tej opcji.