Ad 1: Pierwszego pytania nie do końca rozumiem.. Chodzi Ci o to, że w przypadku wydruku fizycznego (używając drukarki, czy podglądu wydruku) jakieś dane znikają? Template odnoszący się do strony końcowej, widocznej po złożeniu zamówienia nosi nazwę orders_print.tpl stąd niejasność i nie bardzo wiem o co dokładnie pytasz..
Ad 2: Nie ma takiej funkcjonalności w Quick.Cart.. Jeśli znajdziesz jakąś funkcję w sieci, która tworzy plik pdf z podanej jej w argumentach treści to po prostu tą funkcję wykorzystaj wywołując ją w odpowiednim miejscu..
CDN-ski
2008-09-23 11:46
Robię podgląd wydruku, czy wydruk do PDF ( w wirtualnej drukarce) czy nawet standardowy wydruk i pojawia sie taki oto formularz http://www.mm.pl/~czarekn/zami.pdf (testuje sklep na localhost )
To dość dziwne.. Podejrzewam, że niechcąco (lub może świadomie) dodałeś jakieś wpisy w pliku templates/default.css.. Na samym dole jest funkcja: @media print ona jest odpowiedzialna za to co widzimy i jak widzimy przy wydruku.. Sprawdź czy dla elementów których mówisz nie masz ustawionych atrybutów display:none;
CDN-ski
2008-09-25 13:55
Jak możesz to popatrz sam juz nie wiem opadły mi łapy :(
Kod wygląda raczej dobrze.. Ten problem się pojawił czy występował na oryginalnej wersji narzędzia (jeśli nie wiesz to zainstaluj oryginalną wersję z naszego działu download). Wiele czasu nam zajmuje testowanie tych narzędzi pod względem wizualnym (również jeśli chodzi o wydruk) pod wszystkimi przeglądarkami i nie spotkaliśmy się z takim problemem.. Ciężko mi powiedzieć, gdzie może leżeć błąd..