zmiany wprowadzane w panelu administracyjnym nie pojawiają się na sklepie

maxmanek

No avatar

2008-09-13 00:22

Witam, mam problem, wersje v.3.0 wrzuciłem na serwer, i nie wiem czego to wina, a mianowicie zmiany wprowadzane w panelu administracyjnym nie pojawiają się na sklepie. Kompletnie nic się nie zmienia, zdjecia niby doadaje a ich nie widać, aczkolwiek do folderu /files wrzuca sobie dodawane fotki. Wszytko nawet po zmianie języka jest dalej napisane po angielsku.
Myślałem ze na lokalhoscie to nie działa, ale wrzuciłem na serwer i jak pisze wyżej to samo sie dzieje, na serwerze Chmod są ustawione tak jak w instrukcji pisało na 777

Wcześniej pracowałem z wersją v.1.4 i to smigało mi zawsze od razu.
w tej wersji bardzo spodobało mi się wprowadzenie w galerii lightboxa i w sumie głównie po to chce się na tą wersje przestawić, a może ktoś mógłby mi pomóc, aby samą tą galerie wrzucić do v.1.4 ??

» Quick.Cart v3.x

Makaron

2008-09-15 08:35

Może po prostu oglądasz niewłaściwą wersję językową sklepu, a w panelu administracyjnym edytujesz inną? Prosiłbym o link do strony.. Skoro w panelu administracyjnym zmiany pozostają (powstają strony, przypisują się do nich pliki etc?) to i po stronie użytkownika powinno wszystko działać..

maxmanek

No avatar

2008-09-15 21:54

No właśnie powinno a nie działa...

http://specster.nazwa.pl/_maxman/v3/

to pod jakim adresem będzie polska wersja ???

Makaron z góry dziękuje za pomoc i za zainteresowanie się moim problemem.

maxmanek

No avatar

2008-09-15 22:01

/?sLang=pl

już znalazłem - dzięki wielkie :)

maverick2004

No avatar

2008-11-02 20:36

Ja mam troche inny problem zaczolem swoja przygode z wersja quick cart 3.1 i mam wsumie problem na samym poczatku a mianowiscie nie moge dokonac zadnych zmian w panelu administracyjnym, chociazby zmiana hasla i loginu czy jezyk na PL. Po zmianie i kliknieciu na zapisz wyskakuje komunikat "operacja wykonana poprawnie" ale w rezultacie nic sie nie zmienia nawet w panelu nadal jest "en" a skoro wykonana poprawnie to powinna byc juz PL. Chodzi tutaj o parametry ustawiane w zakladce konfiguracja.

maverick2004

No avatar

2008-11-02 20:58

Problem rozwiazany :) nie zmienily sie wszedzie chmod musialem je recznie kazdemu plikowi pozmieniac.

Do góry
o nas | kontakt