Chyba w tej sprawie już odpisywałem na maila, ale przekleję odpowiedź i tutaj: Prawdopodobnie ma Pani wyłączoną bibliotekę gd2, która jest wymagana do poprawnego działania skryptu.. Może Pani zrobić szybki test mianowicie utworzyć plik php (nazwa jest nieistotna) umieścić w nim kod: <?php if(function_exists('gd_info')) {var_dump(gd_info());} else {echo "No GD support";} ?> Uruchamiamy ten plik w przeglądarce i jeśli biblioteka ta jest aktywna to wyświetlą się obsługiwane formaty grafik, jeśli nie wyświetli się napis: "No GD support". Jeśli się tak stanie to może pomoże rozmowa z administratorem serwera..
Dziekuję za info własnie mi upgradowali bibliotekę i działa :)
Ale mam też problem z dodawaniem nowych produktów przeczytałam topiki o tym i usuwam z katalogu files jpg i wczytuję nowe a potem stare dogrywam. Administracja serwera twierdzi że nie ma ograniczenia pojemności katalogów a zresztą jak przez ftp dogrywam do files bez problemu stare pliki to nie może byc ograniczeń.
Jaka jeszcze może byc przyczyna bo oprócz dogrywania foto nie mogę nic zmienić w bazie jakby nie można było wykonać żadnych edycji :(