Hrabios2008-07-29 12:21 | W jaki sposób i czy w ogóle jest to możliwe, aby w panelu admina wpisując cenę produktu można było uwzględnić przedział np. między 9 - 12zł a nie tylko jedna wartość. Obecnie w momencie gdy to robie wyświetla mi jedynie ciąg 9-12 bez napisu ,,Cena:" i ,,waluty". Dodam, że mam wyłączoną funkcję sklepu, stosuje Quick Carta jedynie do prezentacji produktów i cen. » Quick.Cart v3.xHrabios |
treewood (OpenSolution)2008-07-29 15:11 | Hrabios - cena wyswietla sie wtedy jedynie gdy jest wpisana wartosc numeryczna. Jesli chcesz by wyswietlaly sie nie numeryczne wartosci w stylu 9-10 to w: |
Hrabios2008-07-29 15:46 | Dzięki za szybki odzew... słusznie treewood można by to rzucić do bloku NO_PRICE ale ten blok nie wyswietla się w liscie produktów przypisanych do którejs z kategorii w menu. Taka lista zawiera jedynie CENE z bloku PRODUCTS_PRICES a zalezalo by mi aby ona sie wyswietlała. Czy dało by sie po prostu dokonac takich zmian aby w panelu admina dało sie wpisac w polu CENA zamiast tylko wartości numercznej, takze znaki typu ,,-" lub po prostu słowo np. ,,od 9 do 12". Pozdrawiam:-) Hrabios |
Hrabios2008-07-30 15:09 | Ok już sobie poradziłem po prostu, aby otrzymać przedział cenowy w panelu admin w polu cena wpisałem: Hrabios |