edycja i zapisywanie zamówienia w panelu administracyjnym
frixio
2008-07-24 09:27
hej, mam quick.cart wersję 2.2, narazie nie będę się przesiadał na nową, i mam takie pytanie, w nowej wersji 3.1 jest taka możliwość, że można edytować/zmieniać dane w zamówieniu z poziomu panleu administrayjnego, bo obecnie można tylko zamówienie podejrzeć, ale nie można edytować, jak to zrobić, aby w wersji tej co mam obecnie (quick.cart v.2.2), abym mógł edytować i zapisywać zamówienia w panelu administracyjnym?
Wymagasz zbyt wiele.. Byłaby potrzeba znacznych zmian w kodzie. Quick.Cart 3.x ma wiele zmian w stosunku do Quick.Cart 2.x dlatego ma oznaczenie o jeden numerek wyższy i nierozsądne byłoby teraz dokonywać zmian w Quick.Cart 2.x takich, które zbliżałyby tą wersję do wyższej..
frixio
2008-07-25 08:42
a myślałem, że jeden button, który by powodował akcję, że już istniejące dane, po modyfikacji w polach input, są nadpisywane nad stare to nie jest jakieś ogromne przedsięwzięcie potrzebujące znacznych zmian w kodzie... ...i wystarczy mi nawet przykład, tylko wstawienia jednego aktywnego pola input, i buttonu z akcją nadpisania danych na stare(w pliku orders_details.tpl), by zobaczyć, jak to wygląda w praktyce, a resztę pól input opatrzę sobie sam kodem, na podstawie tego pierwszego, ważne aby ruszyć, a później już samo pójdzie... ...i może ktoś pomoże...