Początkujący

b.madej232

No avatar

2008-06-07 17:39

Witam,
Jestem początkującym webmasterem i niedawno znalazłem QUICK.CART i pomyślałem że sie z pewnością przyda i właśnie teraz przydałoby się bardzo, ale niestety nie wiem jak się posługiwać. Problem jest taki że jak jest ten standartowy szablon i panel admina wszystko jest ok, wchodzę w panel admina zmieniam normalnie język na polski i chcę dodać na próbę jakiś przedmiot do sklepu albo podstrone i dodaje na górze wyświetla sie napis że zrobione ale wchodzę na strone sklepu i nic sie nie dodało :/
Dodam jeszcze że korzystam z wirtualnego servera KRASNAL.
Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.

» Quick.Cart v3.x

QUICK.CART

Makaron

2008-06-07 18:50

A w panelu admina te produkty normalnie widać, że się dodały. Wpisy pozostają gdy wchodzisz w edycję dodanych produktów? Jeśli to serwer wirtualny to prawdopodobnie nie jest to wina, źle nadanych chmodów, bo one tego nie wymagają .. Dziwne dość zjawisko.. A sprawdzałeś takie trywialne problemy, że może wyświetlasz inną wersję językową sklepu niż tą w której dodawałeś te produkty? Każda wersja językowa posiada swoje własne podstrony i bazę produktów.

b.madej232

No avatar

2008-06-07 23:30

Dzięki bardzo,
Popełniłem błąd właśnie z tymi językami, teraz wszystko śmiga :D
A teraz jeszcze pytanie czy jest tam gdzieś w tym katalogu polska wersja tego sklepu?

QUICK.CART

Do góry
o nas | kontakt