chciałem na systemie Quick.Cart postawić sklep internetowy. W planach mam publikować newsy związane z profilem firmy na stronie głównej sklepu.
Szukałem jakiegoś prostego systemu newsów w Quick.Cart, ale niestety nie znalazłem, dlatego chciałem zapytać czy ten system posiada taką opcję? Może ktoś napisał do tego plug-in?
Mam jedno rozwiązanie, ale nie do końca skuteczne: 1. Ustawiłem na stronę główną podstronę zrobioną przeze mnie 2. Do tej podstrony dodawałem kolejne podstrony
Jednak przy takim rozwiązaniu nie występuje stronnicowanie wpisów, tzn. że jak opublikuje 100 takich "newsów" to wszystkie będą widniały na stronie głównej.
Czy możecie mi coś poradzić. Byłbym bardzo wdzięczny za każda próbę pomocy w tym temacie. Z góry dziękuje.
Tak system newsów jest przewidziany w narzędziu Quick.Cart, ale niestety w wersji płatnej. Natomiast Twoja metoda wydaje się dość sensowna w wersji darmowej (sam kiedyś w ten sposób robiłem newsy bardzo dawno temu) niestety bez stronicowania wpisów jak już wcześniej wspomniałeś.