1) pusta kategoria nie działa - po kliknięciu na pustą kategorię wyświetla się pusta biała strona i działa dopiero po odświeżeniu , problem dotyczy nie tylko pustych kategorii ale również tych w których tekst jest krótszy niż menu lewe.....
2) przewijało się już tu to pytanie ale rady tu udzielone nie pomogły mi.... lista kategorii zawartość stron wyświetla mi się pod menu...
Jesli jest to nasze narzedzie to powinien byc w widocznym miejscu link do naszej strony "powered by Quick.Cart"... Podac tez prosze o konkretne podstrony na ktorych sa problemy... bo widze ze tam laduje sie duzo ramek...
przepraszam powered by... było lewej stronie tylko nie dałem znacznika i się nie wyświtliło.... za chwilę poprawię...
Problem dotyczy tylko ie6
Jeśli kliknę na kategorie np długopisy lub katalog royal , kalendarze to jest biała strona i dopiero po odświeżeniu strona działa poprawnie....w tych kategoriach umieściłem iframe'y, doszedłem do tego że kategoria jest poprawnie wyświetlana jeśli długośc tekstu jest większa niż długość menu ......