z większością problemów poradziłem sobie z Waszą pomocą lub swoim szperactwem metodą prób i błędów ale niestety z tym zagadnieniem nie mogę sobie poradzić :(
W jaki sposób zmodyfikować kod menu1 w templates/default.css (nie jestem pewien czy tylko tutaj) tak aby menu kategorii było wyświetlane poziomo - jedno obok drugiego? Cudownie by było gdyby jeszcze było w całości wyśrodkowane - bez "przyklejenia" do lewego albo prawego marginesu. Będą tam 4 kategorie, które z pewnością zmieszczą się w tych 750px szerokości strony.
Kombinowałem według własnych pomysłów, potem znalazlem tylko ten temat http://opensolution.org/Quick.Cart/forum/?p=readTopic&nr=3877 ale niestety rozmowa zakończyła się bez podania rozwiązania przez użytkownika.
Pozdrawiam serdecznie i przy okazji wesołych świąt :)
» Quick.Cart v2.x
merci
2007-12-21 12:35
postal1 - niestety nie jestem w stanie dac Ci gotowej odpowiedzi, bo sama musialabym troche pokombinowac. Sprobuj w pliku templates/page.tpl zmienna $sMenu1 przeniesc nad <div id="column"> Dalej musisz edytowac plik templates/default.css, sprobuj dokonac takich zmian jak opisal treewood w temacie, ktory podales. Jak bedziesz mial z czyms problemy, to podeslij screena, wtedy bedzie mi latwiej Ci pomoc.