bezproblemowo loguję się do panelu admina. Wszystkie zakładki działają oprócz jednej- najważniejszej: Zamówienia. Po kliknięciu pozakuje się lista zamówień, ale przed nią wyświetlają się komunikaty błędów. Widzę nazwiska i daty zamówień, ale nie mogę w nie kliknąć i odczytać treści zamówień. Pojawia się coś takiego:
Notice: Undefined index: 7594 in /home/fc/public_html/perfumynajtaniej/core/orders-admin.php on line 56
Notice: Undefined index: in /home/fc/public_html/perfumynajtaniej/core/orders-admin.php on line 99
Notice: Undefined index: 7594 in /home/fc/public_html/perfumynajtaniej/core/orders-admin.php on line 58
itd.
Błagam pomóżcie, bo ominie mnie 30 zamówień.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
PS Kopię zapasową mam, ale sprzed 2 tygodzni, więc tam tych zamówień nie ma.
zitam - w starej wersji QC v1.x faktycznie tych problemow bylo sporo z zamowieniami. Co sugeruje: - skontaktuj sie z firma hostingowa. Wiekszosc dobrych firm hostingowych posiada kopie zapasowe co 24 godziny wiec wystarczy, ze poprosisz ich o przywrocenie plikow: db/orders.php i db/orders_products.php - jesli firma hostingowa nie robi kopii co 24 godziny to nie jest dobrze. Ja bym z takiego hostingu zrezygnowal. Miejmy nadzieje wtedy, ze nawalil Ci plik db/orders.php (z tego wynika, ze tak jest). Wykonaj nastepujace kroki 1. edytuj core/orders.php i znajdz kod:
Teraz skrypt powinien Ci odpalic nawet bez statusow ale problem w tym, ze nie bedziesz mogl zmienic statusow tych zamowien, ktore sie "uszkodzily". Innych bedziesz mogl. Jesli chcesz edytowac statusy to musisz edytowac plik db/orders.php i wstawic od drugiej linii cos takiego: id_uszkodzonego_zamowienia$$1$ id_uszkodzonego_zamowienia$$1$ id_uszkodzonego_zamowienia$$1$ id_uszkodzonego_zamowienia$$1$ id_uszkodzonego_zamowienia$$1$
Wpisz w kazdej linii id uszkodzonego zamowienia i dopisz takze te dwa dolary, potem wartosc 1, kolejnego dolara i zrob nowa linie.