Leptirek 2007-09-20 09:46
Zdravim, chci se zeptat, zda nekdo rozchodil SEO url u Qucik.Cartu? Procital jsem si starsi fora, napr. http://opensolution.org/Quick.Cart/forum/?p=readTopic&nr=4290 ale proste to nrmuzu rozjet. Co presne se ma do souboru .htaccess napsat a kam vsude se ma tento soubor vlozit? Predem diky!
» Quick.Cart v2.x nosto 2007-09-24 18:11
Zdravim, napis mi mail, poslu Ti plugin. Ja jsem to zkousel a bezi to paradne. Zkousel jsem to na QC 1.4 a tam mi nefunguje. Presel bych na QC 2, ale tam neni vodotisk. nosto ZAVINAC nosto TECKA cz
David Leptirek 2007-10-12 07:50
Zdravim, stale se mi nedari rozjet seo url, aplikuji mod rewrite, web jede ale nejdou odkazy - maji seo url podobu ale odkazuji na neexistujici stranky, viz. http://test.i-topeni.cz/ Zde je zdrojak .htaccesss RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d #Cztery zmienne RewriteRule ^option-(.*)/(.*)-(.*)/(.*)\.html$ index.php?p=$4&sOption=$1&iProduct=$2&iQuantity=$3 [L] RewriteRule ^(.*)/(.*)/photo-(.*)/(.*)\.html$ index.php?p=$4&idLink=$1&iType=$2&iPhoto=$3 [L] RewriteRule ^(.*)/(.*)/photos-(.*)/(.*)\.html$ index.php?p=$4&iType=$1&idLink=$2&iPhoto=$3 [L] #trzy zmienne RewriteRule ^(.*)/product-(.*)/(.*)\.html$ index.php?p=$1&iProduct=$2&sName=$3 [L] RewriteRule ^(.*)/element-(.*)/(.*)\.html$ index.php?p=$1&sOption=$3&iElement=$2 [L] #Dwie zmienne RewriteRule ^option-(.*)/(.*)\.html$ index.php?p=$2&sOption=$1 [L] RewriteRule ^page-(.*)/(.*)\.html$ index.php?p=$2&iPage=$1 [L] RewriteRule ^word-(.*)/(.*)\.html$ index.php?p=$2&sWord=$1 [L] RewriteRule ^(.*)/(.*)\.html$ index.php?p=$1&sName=$2 [L] #Jedna zmienna RewriteRule ^index.html$ index.php RewriteRule ^lang-(.*)\.html$ index.php?sLang=$1 [L] RewriteRule ^(.*)\.html$ index.php?p=$1 [L] a zde rewrite.php <?php function rewrite_url_filter($data) { $link = $data[0]; $link = ereg_replace('"$', '', $link); $link = explode('="', $link); $_link = $link[0]; $link = $link[1]; //reguly //cztery zmienne $link=preg_replace('#\?p=(.*)&sOption=(.*)&iProduct=(.*)&iQuantity=(.*)#', 'option-\\2/\\3-\\4/\\1.html',$link); $link=preg_replace('#\?p=(.*)&idLink=(.*)&iType=(.*)&iPhoto=(.*)#', '\\2/\\3/photo-\\4/\\1.html',$link); $link=preg_replace('#\?p=(.*)&iType=(.*)&idLink=(.*)&iPhoto=(.*)#', '\\2/\\3/photos-\\4/\\1.html',$link); //trzy zmienne $link=preg_replace('#\?p=(.*)&sOption=(.*)&iElement=(.*)#', '\\1/element-\\3/\\2.html',$link); $link=preg_replace('#\?p=(.*)&iProduct=(.*)&sName=(.*)#', '\\1/product-\\2/\\3.html',$link); //dwie zmienne $link=preg_replace('#\?p=(.*)&sName=(.*)#', '\\1/\\2.html',$link); $link=preg_replace('#\?p=(.*)&sWord=(.*)#', 'word-\\2/\\1.html',$link); $link=preg_replace('#\?p=(.*)&sOption=(.*)#', 'option-\\2/\\1.html',$link); $link=preg_replace('#\?p=(.*)&iPage=(.*)#', 'page-\\2/\\1.html',$link); //jedna zmienna $link=preg_replace('#\?p=(.*)#', '\\1.html',$link); $link=preg_replace('#\?sLang=(.*)#', 'lang-\\1.html',$link); $link=preg_replace('#index.php#', 'index.html',$link); $link=preg_replace('#\?p=#', 'index.html',$link); $link = $_link.'="'.$link.'"'; return $link; } function rewrite_ob_filter($string) { return preg_replace_callback('/(href|src|action)\s*=\s*"[^"]+"/', 'rewrite_url_filter', $string); } ob_start('rewrite_ob_filter'); ?> Nevedel by nekdo, v cem je chyba? Diky.
nosto 2007-10-13 20:53
pro: Leptirek Docela me mrzi Tvuj postup. Plugin jsem Ti poslal a poradil bych, protoze mi to na QC 2.2. fungovalo. Ja jsem ten plugin dostal a nemel jsem svoleni k nejakemu masovemu zverejnovani, proto jsem tam jen uvedl svuj email, at si zajemci napisou. No co se da delat :(
David nosto 2007-10-13 20:54
muze se totiz stat ze to tu ukonci, protoze SEO plugin je placena sluzba.
David koky3d 2007-10-15 14:34
Ahoj Nosto. Měl bych zájem o ten plugin na SEO můžeš mi ho prosím poslat na koky3d@atlas.cz ? Děkuji předem.
Nataly Kristal 2007-10-21 21:58
Leptirek, Is it possible to give me an english translation of this topic? Thanks in advance!
koky3d 2007-10-29 10:20
Komu ten plugin nechodí ať si do .htaccesss nad RewriteEngine On přidá ještě tento příkaz RewriteBase /
michals 2007-11-07 11:52
Send me your e-mail. My mail is sambucins@seznam.cz Jinak tech uprav je treba tam provest vice, aby to jelo dobre, napr. aby fungovala v IE galerie, atd.
Michal S.