[Template] Plugin Manager 2.0

BeeR

No avatar

2007-09-10 18:50

Witam... w jaki sposób zrobić w szablonie, aby nie wyświetlała się cena przed rabatem ??

Aktualnie mam takie coś:

<!-- BEGIN FORMATTED_STANDARD_PRICE -->$aList[sPrice],-<!-- END FORMATTED_STANDARD_PRICE -->

<!-- BEGIN FORMATTED_SPECIAL_PRICE -->Przecena: $aList[fSpecialPrice],-<!-- END FORMATTED_SPECIAL_PRICE -->

Co daje efekt: StaraCena Przecena: NowaCena

Chciałbym uzyskać efekt

StaraCena => jeśli nie ma przeceny
Przecena: NowaCena => jeśli jest przecena

Da się ?? Może w szablonie jakiś warunek zastosować, jeśli tak to jaki ?

» Quick.Cart v2.x

merci

No avatar

2007-09-11 08:03

BeeR - warunek taki powinienes napisac w pliku w ktorym laduja sie bloki z tpl. Najlepiej stworz sobie dodatkowa zmienna do ktorej bedziesz ladowal albo blok BEGIN FORMATTED_STANDARD_PRICE albo blok BEGIN FORMATTED_SPECIAL_PRICE w zaleznosci czy istnieje $aList[fSpecialPrice].
Bez znajomosci Twojego kodu, niestety nie jestem w stanie Ci dokladnie napisac jak to ma wygladac. Sam dokonales takiej modyfikacji, czy korzystasz z jakiegos gotowego dodatku?

BeeR

No avatar

2007-09-12 13:45

przepraszam pomyiłem nazwy modułów.. chodziło mi o "productAttributes_v2.4" dostepny w tutejszm downloadzie... czy jest może gdzieś do niego spolszczenie ?

merci

No avatar

2007-09-13 08:16

BeeR - nie, plugin ten istnieje tylko w wersji angielskiej, ale z przetlumaczeniem nie powinno byc duzo roboty.

Do góry
o nas | kontakt