agamarus![]() 2007-07-01 18:14 | Witam. Pracuję aktualnie nad stworzeniem angielskiej wersji mojego sklepu. Zależy mi, aby domyślnie łądowała się wersja polska. Postępowałęm zgodnie z instrukcjami dodawania nowego języka i mam teraz taką syułację, że jak wchodzę z IE to ładuje się wersja angielska, a z FireFoxa wersja polska. Czy ktoś ma jakiś pomysł co zrobić, aby ładowała się zawsze i wszędzie tylko wersja PL? » Quick.Cart v2.xagamarus |
merci![]() 2007-07-02 08:50 | agamarus - a w administracji masz ustawiony jezyk domyslny na polski? |
agamarus![]() 2007-07-02 12:01 | Dla wersji PL mam język domyślny pl, ale jak dla EN ustalam język pl, to po przeładowaniu się konfiguracji robi się spowrotem en. Niewiem dlaczego, ale dzisiaj ładowała mi się w FireFoxie wersja angielska, a w eksplorerze wersja polska. agamarus |
treewood (OpenSolution)2007-07-02 14:25 | agamarus - pamietaj tez, ze osoba, ktora wybierze jezyk i zamknie przegladarke i otworzy jeszcze raz to zobaczy strone w jezyku ostatnio zamknietym. Ustawiane jest po prostu ciastko, ktore zapamietuje jezyk, ktory wybrala dana osoba. |
agamarus![]() 2007-07-04 10:46 | Wiem, wiem, wszystkie testy robiłem po usunięciu wszelkich śladów korzystania z inrenetu. Pozdrawiam agamarus |