treść maila i pozycje produktów

yukko

No avatar

2007-05-30 10:37

szukalam na forum,ale nie znalazlam odpowiedz.... korzystam z plugin SendOrderToClient i juz wszystko dziala,tylko w mailu do klienta po moim adresie mailowym jest napisane "do mnie". przeszukalam wszystkie pliki sklepu w poszukiwaniu tego,ale nie moge znalezc skad to sie tam wzielo! a wydaje mi sie ze to gdzies widzialam. chyba ze to jest wlasciwosc poczty z ktorej korzystam.... jakie pliki kontroluja wysylanie maili i ich tresc?

i jeszcze z innej beczki: co daja pozycje produktow,ktore mozna ustawic w panelu admin?

» Quick.Cart v2.x

merci

No avatar

2007-05-30 14:30

yukko - plik odpowiadajacy za wysylanie maili w pluginie SendOrderToClient to plugins/sendOrderToClient/actions_client.php natomiast plik z zawartoscia tego maila to templates/en_sendOrderToClient.tpl.

Jesli chodzi o pozycje produktow, to umozliwiaja one ustawianie produktow w odpowiedniej kolejnosci na stronie, np. produkt z pozycja -1 wyswietli sie przed produktem z pozycja 0 itd.

Na przyszlosc prosze o poruszanie jednego tematu w jednym watku.

yukko

No avatar

2007-05-30 20:59

dziekuje za odpowiedz i przepraszam za "2 w 1". co do tego zwrotu "do mnie" to jest chyba wlasnosc poczty

Do góry
o nas | kontakt