Mając rozwiniętą listę produktów: http://www.for-men.type.pl/oryg2/index.php?p=productsList&iCategory=20&sName=bransolety
po wciśnięciu dodaj do koszyka przenosi do szczegółowego opisu produktu. I najdziwniejsze dla mnie jest to, że nie przy każdym produkcie tak się dzieje (pierwsze dwa produkty przenosi do szczegółowego opisu, trzeci dodaje do koszyka).
I jeszcze jedna sprawa. Korzystam z wersji 1.4 od clapsa. W normalnej 1.4 jest tak, że po naciśnięciu dodaj do koszyka klient zostaje przeniesiony do tabeli zamówienie-koszyk (podliczona wartość zamówienia, przelicz, dalej) w wersji loaded do tabeli nie przenosi tylko wartość zostaje dodana do koszyka i wyświetlana przez basket_summary. Ogólnie nie mam nic przeciwko, jednak nie działa w operze. I tu mam pytanie jak zrobić by kliknięcie koszyka przenosiło do tabeli zamówienia-koszyk. Mógłbym pewnie spytać clapsa, ale niestesty nie dam rady z tym pytaniem w jęz angielskim.
macijo - zauwaz, ze pierwsze 2 produkty posiadaja atrybuty. Nie ma mozliwosci dodania produktu do koszyka skoro musi klient wpierw wybrac atrybut w Twoim przypadku "wykonanie".
Jesli chcesz by moc przejsc do koszyka po dodaniu do niego towaru to edytuj actions_client/orders.php i usun kod: