Michal Siman :: ITServis.2007-05-20 22:11 | Jiz nejakou dobu si hraju s QC a QCMS. A popravde receno tato diskuze je dobry zdroj informaci, at jiz v polskem tam v anglickem jazyce. Ovsem neni to ono, myslim ze pro zacinajici uzivatele tady moc informaci v cestine neni. Jiste jste kazdy narazil na stranku TIPS, kde je popsano par veci, ale je jen v anglictine (a asi v polstine - to ted nevim). Rad bych pripravil takovej nejakej malej webik, postavenej na QCMS kde bych chtel publikovat jak ceskou verzi vsech produktu ke stazeni tak par rad a tipu a ryze ceske forum o QC a QCMS. Ovsem sam to nezvladnu, ani nemuzu a ani nechci. Pokud by se tady mezi vami nasel nekdo kdo by se chtel se mnou rovnym dilem ucastnit tohoto projektu, tak budu jen rad. A vubec bych byl rad pokud me sem napisete vas nazor na tuhle vec, mozna ze si myslite ze to nema smysl, paklize to je pravda tak se samozrejme nebudu namahat. Diky za spolupraci. » Quick.Cart v2.x |
flegmatik2007-05-21 20:18 | Již před delší dobou už tady takový dotaz byl, ale z reakcí vyplynulo, že každý má strach, aby na tom někdo nevydělával. Nakonec asi tazatele dostatečně znechutili, ale já si myslím, že něco podobného v češtině by bylo super. Přeci jenom neumí každý anglicky nebo polsky. Alespoň já bych to uvítal. |
michal.siman2007-05-22 06:09 | No a prave o tom to je, proto to nechci delat uplne sam, abych pripadne pak nemohl zbalit svych par svestek a zacit na svem pisecku. Mimochodem nedovedu si predstavit jak bych na tom ze budu platit hosting a domenu mohl nejak rozumne vydelavat. Co se tyce informaci z fora tak je jich i tady dost a po jejich precteni je aplikuju na sve QC a vydelavam na tom, delam QC a QCMS pro zakazniky za penize, neprodavam ale produkt, prodavam sluzbu - implementaci a prizpusobeni produktu ktery je zadarmo. Ostatne predpokladam ze tohle dela 99 procent lidi kteri jsou tady ucastniky. |
Zion2007-05-22 19:21 | Hoj cestinari, me se napad libi a klidne do toho pujdu s tebou :-) Nejake upravy a instalace QCcka mam uz take za sebou (sice jsem skoncil na verzi 0.3.1 ale neva, z novou se zdarne prokousavam) Zion |
Zion2007-05-22 19:24 | hmmmm tak quick.tym.cz ne, to je uz obsazeno :-( Zion |
Jarda2007-05-26 18:12 | Nabizim zdarma svoji domenu skodovi.cz (quick.skodovi.cz) Bez reklam. Bez žádných ALE. |
Michal Siman :: ITServis.2007-05-26 19:17 | no to je trosku problemek, ac to jiste myslis zcela nezakerne a uprime, tak to bude TVOJE domena, a to spatne. Ostatne vzdycky to bude NECI domena, takze jak to udelat :-( ? Nejlepsi by bylo kdyby nam poskytl domenu sam opensolution.org, neco jako opensolution.org/czech treba, ale to asi taky nepujde. Nevim, jsem na to asi kratkej tohle vymyslet, resp. to asi nema vychodisko. |
diana2007-05-26 21:21 | Som zo slovenska a ponukam domenu dokonca spolupracu na projekte. Vlastnim domenu v tvare ix.sk, subdomena v tvare quick.ix.sk Ponuknem Ftp pristup, email,zalohovanie, a inee vymozenosti z darma, pripadne aj databázu k tejto sub domene ak projek nepresiahne urcitu velkost,a nepripoji sa k nemu chat, len skromne forum ako je napr tu. Zameriavam sa skor na dezign a upravu vzhladu sablon. Nuz ak by bol zaujem, myslím ze ix je dost vseobecne, a mohla by to byt ceskoslovenska spolupraca. Je to iba navrh. Ostatne by som riesila uz viacmenej sukromnou postou. |
Jarda2007-05-27 12:51 | Tak mně šlo jen o to, že by se nemuselo hosotvat někde za prachy a nebo když by to bylo zadarmo, tak aby to bylo bez reklam. A nebo nějakýho sponzora, kterej by alespoň zaplatil doménu a hosting. opensolution.eu je volná. Jarda |
Michal Siman :: ITServis.2007-05-27 14:38 | ja vim, nikoho neobvinuju, jen se snazim prijit na zpusob jak to udelat aby to nikdo po par letech az se to mozna zaplni informacema, nezneuzil. proste aby pak nekdo nerekl, tak a domena je moje a ja si tady ted udelam placenou podporu. |
Zion2007-05-27 17:13 | Pokud to bude free hosting a vsem zucastnenym stranam se rozdaji pristupove udaje, pripadne se subdomena registruje napr na jmeno a prijmeni Quick a Cart, neni sance toto zneuzit. Zion |
Michal Siman :: ITServis.2007-05-27 17:36 | jelikoz doufam a chci aby to bylo dustojne misto pro cesky QC, tak navrhuji domenu: |
Jarda2007-05-27 17:47 | Já mám dobrou zkušenost s cesky-hosting.cz Jarda |
flegmatik2007-05-27 20:49 | Tim google by to slo zaplatit, protoze naklikat 2000 neni problem pokud uzivatele budou semtam klikat na reklamu. Jinak 1600 na hosting je celkem dost, momentalne sonduju hosting pro zencart a dobre vypada www.station.cz. Hosting 600 + 200 domena, ale nemam s nimi prozatim zadne vlastni zkusenosti. |
Zion2007-05-27 23:51 | Nevim jak ty :-) Michale, ale ne jen ja mam s bananem dost nemile zkusenosti, byt nekolik mch zakazniku na bananu domeny ma, ale je to jen ma subjektivni zkusenost. Dobre zkusenosti mam s hostingem bluebord.cz (1200,- / rok), flyweb.cz (cca 1000,- / rok), zajimave se jevi i hosting ufouni.cz (960,- / rok). Vsude neomezeny trafik, dostatek prostoru, databaze MySQL i MSSQL, podopara PHP 4 i 5 atd. Zion |
Aramonnj2007-11-12 18:33 | Jsem ochoten zaplatit doménu, zaplatit hosting (používám pro 24 webů jeden spolehlivý), každý user, který bude chtít dostane i email schránku, neomezeně subdomén, databází. |
danm2008-09-22 21:16 | Trošku jsem to popohnal, forum najdete http://forum.shop-quick-cart.cz/ |