QC Kosmetyka - problemy

stawoska

No avatar

2007-05-10 15:46

Witam. Przeglądnołem troszkę forum z nadzieją znalezienia pomocy odnośie QuickCart. Jednak musze się zwrócić do was bezpośrenio. Pojawił mi się kosmetyczny problem, mianowice: na głównej stronie wyświetlone produkty pojawiaą się z powiększoną czcionką i z powiększonym przyciskiem "Dodaj do Koszyka". Dotyczy to także produktów wcześniej dodanych do bazy jak i nowych. Te same produkty w kategoriach/podkategoriach wyświetlają się prawidłowo. W czym tkwi "sęk":)??
Z góry dzięki za pomoc.

» Quick.Cart v2.x

Stawoska

stawoska

No avatar

2007-05-10 15:59

Ha, żeby było śmiesznie problem pojawia się tylko na stronie głównej przy wyświetlonych produktach od pozychi 2 do ... bez względu na parametr "Ilość produkrów na stronie", tzn jeśli na stronie (głównej) wyświetla się przykładowo 10 prod. to pierwszy jest wyświetlany ok, a pozostałe (2-10) źle. Na kolejnej stronie (produkty 11-20) wszystko jest ok. W kategoriach również ok.

Stawoska

stawoska

No avatar

2007-05-10 16:34

Znalazłem!!!!!!!!! Ale numer: takie zachowanie następuje w momencie kiedy w polu "krótki opis produktu" pojawi się znak <
A że produkt był pierwszy na liśice (wg. alfabetu) to reszta produktów na liście się rozsypywała...
Sorki za zamieszanie, ale razie może ktoś kiedyś skorzysta...

Stawoska

Do góry
o nas | kontakt