gmarchewka - wydaje mi sie, ze najlepiej jakbys skontaktowal sie z firma Home.pl. Oni Ci najlepiej doradza jakie dane wpisac w odpowiednie pola. Wdzieczny bym byl gdybys takze odpisal nam co odpowiedzieli Ci administratorzy.
gmarchewka
2007-04-17 08:52
Witam problem w tym ze rozmawialem live ale nic nie wskoralem. Pomoc mizerna. Wysle jeszcze maila. Tymczasem mizeria:)
gmarchewka - dziwne bo jak na HOME.pl (czolowy dostawca serwerow) to powinno byc lepiej
rafalw
2007-04-19 09:42
jak oferta taka pomoc ;) ale jakis moduły PHP działa ją i jakie wysyłanie poczty jest włączone to powinni powiadomic .. a wysyłanie przez zwykły formularz z kontakt działa ?? czesto jest tak ze wysyłanie działa tylk ow obebie własne go serwera/domeny czyli mozna wysylac na własną skrzynke równiez w home.pl
murek
2007-05-01 13:10
Witam, u mnie działa na home.pl na ustawieniach takich
hmm ja tez mam stronke na serwerze home.pl i tez mam problem z konfiguracja. wysylany jest mail potwierdzajacy do administratora sklepu ale nic nie dochodzi do klienta. probowalem wszystkie metody wysylki i caly czas to samo.
Z tym, że trzeba mieć maila w konfiguracji sklepu z home.pl ( miałem wcześniej z o2.pl i nie dało rady). Czyli to samo co u Murka, ale nie wpadłem na początku o podmianie maila w konfiguracji quickcarta.