rafalw![]() 2007-04-05 13:28 | Witam, mam taki pomysł zeby podstrone PROMOCJE (kategorie) wyświetlać na innych stonach w pasku pod menu. Chodzi mi o to czy mogę jakos wyciągnąc treść tej strony/kategorii na dowolnej stronie. » Quick.Cart v1.x |
treewood (OpenSolution)2007-04-05 16:21 | rafalw - mozesz wyciagnac. Nie do konca wiem o co Ci chodzi ale by wyciagnac dane tej kategorii uzyj:
$aData = throwCategory( 'IdKategorii', true, true );
. Dane beda pobrane do tablicy $aData. |
rafalw![]() 2007-04-05 20:59 | dokladnie chodzi mi o to zeby na stałe w pewnym miejscu strony móc wyswietlic tresc konkretnej kategorii/strony jak by dodatkowo .. co do PHP - to moze da sie wywołać jakoś -funkcję w index.php i to co ona zwóci bedzie juz trescią stony i tylko w page.tpl sobie wywołam zmienną tekstową ?? |
treewood (OpenSolution)2007-04-06 10:09 | rafalw - tak to powinno dzialac wlasnie |
rafalw![]() 2007-04-09 20:21 | a ...chodzi o strone nie produktów tyko z sekcji strony czyli bez Category only p_x ?? |
rafalw![]() 2007-04-09 20:51 | Ok dzieki - wszystko sie zgada ... juz zrobiłem - dzieki wielkie bardzo fajnie działa QC |
rafalw![]() 2007-04-09 21:02 | dodam tylko ze zrobiłem sobie taki myk (po podpięciu FCKEditora to sDescriptionShort i sDescriptionFull) ze teraz w pasku pod menu mam Short strony PROMOCJE na stałe zawsze a Full wyswietla sie po wybraniu tej strony (a i fajnie ze działa to tez ze stronami ukrytymi - mozna miec ukryte strony robocze i tylko sterujac PHP wycigac ich tresc a uzytkownikom umożliwic ich prosta edycje) |
rafalw![]() 2007-04-19 09:51 | Pociagne ten temat bez zakładania nowego bo to jednak rozwiniecie "problemu" |
treewood (OpenSolution)2007-04-19 15:45 | rafalw - hmm.. moze po prostu zrob ukryty typ menu i wstaw tam strone i odwoluj sie po linkach tylko. Wiecej informacji tutaj: |